-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-06-01 23:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Alise un kapi
pa ceļam uz Aizkraukli, uz māsas, viņas vīra un jaunākā dēla dzimšanas dienu svinībām, piestājām kapos, kur "guļ" mani vecvecāki. visi 4, divi, tad kāds cits kaps un tad vēl divi. A. šai domai piekrita ar nosacījumu, ka sarunāju ar a. uzvedības noteikumus tādā vietā kā kapi. nu tur, neskriet pa kapa vietām, neraut puķes utt utt. saku tā un tā, Alisīt, cilvēki piedzimst, dzīvo, dzīvo un kad viņiem laiks, tie dodas prom no šīs pasaules, atstājot aiz sevis ķermeni, ko tad liek zemē gulēt. un tie tad ir kapi. jāsaka, bērns uzvedās lieliski. neklaigāja, neskraidīja, neko nepostīja. bet. ļoti gribēja uzgulties kādam kapam. nu vismaz kādam. tā esot viņas gulta un viņa tur gulēšot. knapi atturējām :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2015-06-01 23:26 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo)


[info]aktrise
2015-06-01 23:57 (saite)
:DDD

mums tādā ziņā ar kapiem kaut kā čill - tie ir lauku kapi, kuri atrodas ciema centrā un kaut kā vienmēr tajos kapos arī savā starpā runājamies un kapu vākšana ar r. ģimeni izvēršas dažkārt par tīri jautru pasākumu. tad nu lūcija kaut kā ir pieradusi pie tiem kapiem - nedara neko tur traku, bet nu arī mierīgi nesēž - visu laiku grib palīdzēt kko grābt un tā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-06-02 11:56 (saite)
a. parasti ir grūti savācama visās jaunajās situācijās/vietās. t.i. mierīga viņa ir praktiski ja ir speciāli sarunāts (ierobežotu laika daudzumu), kā arī ierastā vidē (mājās un pie abu pušu vecvecākiem). nu vēl dārziņā, bet tur ir cits stāsts atkal. jaunā vidē viņai vienmēr ir par daudz kairinājuma un tad viņa plosās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?