-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-03-04 23:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
slēpošana un a. vārda diena
par citām lietām runājot.
šodien bijām ar A. slēpot. tas ir, viņš slēpoja, es cilpoju apkārt, skatījos un nedaudz salu. man ir drausmīgi bail no slēpošanas. viņam gan uz bērnu kalna gāja gluži labi. tā kā bijām darba dienas vidū, kalnā arī bijām vienīgie. tādā ziņā, ja grib braukt mācīties/mocīties/tizloties, šāds laiks ir ideāli piemērots. var tizloties uz nebēdu bērnu trasē.
pēc tam braucām pakaļ a., lai, par godu viņas vārda dienai, vestu viņu un viņas brālēnu (4g) uz Azūra iekštelpu bērnu rotaļu centru, vai kā nu to sauc. sacīt jāsaka, ziemas/agra pavasara apstākļiem šī vieta ir ļoti laba. 4eur par stundu (no bērna) un tusē pa visām (daudzām un dažādajām) atrakcijām. tur ir gan batuti, gan piepūšamās atrakcijas, gan minamie "kartingi" (kā nu tos sauc), gan 2st labirints ar slidkalniņu un bumbām, gan vēl daudz kas cits. bet vecākiem ierīkoti samērā ērti dīvāni ar galdiņiem, sēdi un vēro, kā jaunākā paaudze dauzās. bērni bija pārlaimīgi. kamēr nenogura :) pēc kādām 50 minūtēm jau sāka rādīt noguruma/niķīguma pazīmes, uzēdām un pēc īsa brīža braucām prom. 2h maksā 5 eur, bet (vismaz mūsējiem) bērniem totāli pietiek ar vienu. spēku resursi viņiem ir plaši, bet ne bezgalīgi.

runājot par dāvanām, mēs daudz neiespringām un uzdāvinājām bikibuku (piekto, Vika dzejolis par balalaiku un bananāsu), bet mani vecāki galda lampu un grāmatas. tēvs ir savedis šādas tādas grāmatas (krievu valodā) no ukrainas, tagad varēšu lasīt a. savas (agrās) bērnības pasakas par koloboku un repku un visko tādu :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santech
2015-03-04 23:49 (saite)
kautkapēc atcerējos par zīmuli kazmuli un ķiploku kazloku

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-03-05 00:24 (saite)
es neko par tādiem nezinu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2015-03-05 11:27 (saite)
Jā, Azur laukumam nebija ne vainas, mēs tur kaut kad vasarā bijām.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?