-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-01-07 23:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēl viena laba lieta ar dzīvošanu šeit ir mēness. vismaz tagad, ziemā, skaidros vakaros, mēs varam vērot brīnumskaistus mēness lēktus pa logu. un pa ceļam uz mājām arī. tas lec virs ezera, t.i, virs pretējā ezera krasta. vispār daba kā tāda. pīles, kaijas, žagatas, vārnas, gulbji. un tas, kā ezers mainās no dienas uz dienu. arī ūdens līmeņa svārstības ezerā ir aizraujošas un skaistas.

cita starpā, šovakar biju alfā. nezinu kā kam, bet man personīgi 10 eur par 1 bērna zeķubiksēm šķiet par daudz. un ari 5eur gabalā ir nešķiet neko lēti. tagad gan nopirku 2 zeķubikšlegingus + vienas zeķubikses par 8 eur. laikam skaitās baigi lēti, eh. nopirku a. arī varenglītu sintētiska auduma kleitu, melnu ar palielām baltām pumpām uz tās. lindeksā par nepilniem 6 eur.

rīt mēģināšu uzvārīt laša soļanku. redzēs, kas sanāks.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2015-01-08 00:33 (saite)
a. nezinkādēļ nav tik daudz svārku. man nezināmu iemeslu pēc patīk sarafāni. nu vai kleitas bez piedurknēm. vai ar. man vispār patīk kleitas :D
tunikas arī ļoti patīk, tās ir ērti ar legingiem, bet to mums pašlaik ir nepatīkami maz tuniku. un jaunas/pieņemami lētas/smukas atrast nesanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2015-01-08 09:19 (saite)
M svārki ir 23 gab, šitik maziem viņi noslīd zem apaļā vēdera, man tāpēc labāk patīk kleitas vai vēl labāk legingi un tunikas. Mums ir 2 zeķubikses svētkiem un pārējais ir vienkrāsaini tumši legingi (tumši zili, tumši violeti, melni, pelēki). Pie legingiem klāt vai nu raibs/strīpains krekliņš vai tunika vai arī vienkrāsains, bet vēlams ar kādu raibu zīmējumu uz vēdera : D Legingi man arī patīk tāpēc, ka M svīst kājas un tad uz ārā iešanu var tikai zeķes nomainīt. Dārziņā gan tagad tik karsts, ka tur viņa dzīvojas vasaras kleitiņā un zeķītēs (un zandelēs, kas manuprāt ir lieki, bet nu neizlecu un ja citiem ir, tad tā ir arī drošāk).

H&M standartcena ir ~8 vai 9 EUR par parasto zeķubikšu paku, tas bez nekādām atlaidēm, tā ka noteikti nav pa lēto. Es MM pēdējoreiz nopirku puišu paku ar pelēkām un tumši zilām. Zeķītes arī skatījos tumšas, kkad pirmsgada Lindexā bija foršas pakas, pa laikam viņas pazūd, bet biežāk laikam ir. (Zeķēm labāk vienkrāsainas vai strīpainas, jo tad iekšpusē nav diegu, es pēdējoreiz iegrābos ar pumpainām, tādi diegu diegi iekšā, ka pirksti ķeras vienā laidā)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2015-01-08 12:50 (saite)
jā, no vēdera nost slīd, tas ir fakts. un tunikas ar legingiem arī manuprāt ir teh ultimate apģērbs tieši ērtības ziņā.
kleitām gan man labāk patīk zeķubikses, jo tad nav jāņemas ar zeķēm. šķiet, a. kājas nesvīst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?