-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-12-25 22:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
draugi, dodiet padomu.
a. ir sākusi grauzt nagus. kad sāku ar viņu par to runāt, ka nav labi, sāpēs pirkstiņi, ja turpināsi, smērēsi ar rūgtu smēri uzreiz atbild ar "tētim arī vajag smēri". t.i. viņa šo ieradumu ir noskatījusies no A.
un lai arī es nevaru pilnībā izstrīpot psiholoģiskus iemeslus, sākumā es gribu izskatīt mērkaķošanās opciju. un tātad. ir idejas par to, ko smērēt uz pirkstiņiem, pirms ieradums nav iesakņojies? kko, kas ir rūgts, bet kas nekairina gļotādas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-12-27 00:26 (saite)
šo parādību novēroju kādu nedēļu, varbūt divas. ceru, ka vēl nebūs paguvis kārtīgi iesēsties kā nelokāms ieradums. fiksi jānopērk tā rūgtā nagu laka komplektā pie nagu griešanas. šodien demonstratīvi nogriezu nagus abiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2014-12-27 10:37 (saite)
Starp citu - ja viņa zina šajā sakarā norādīt uz A., tad pieļauju, kas tas varētu būt apzināts prikols. Tad var derēt piegājiens ar īpašu uzmanības nevēršanu uz problēmu, bet gan viltīgu novēršanu no graušanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-12-27 14:51 (saite)
kad viņa sāka, par A. neko neteica. sāka par to runāt, kad sāku draudēt ar rūgtu krēmu uz pirkstiem. nu pagaidām redzēs. nagu laku enīvei gan jau nopirkšu. bet, ka jācenšas nepataisīt to par kko baigi īpašu, tas ir fakts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?