resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-09-24 18:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tvitrs fakts: vakcīnas (un te tās jāsaprot ārpus manas apsēstības konteksta) tiek nepietiekami pārbaudītas pret visa veida mirstību, salīdzinoši cik to efektivitāte tiek pārbaudīta pret konkrēto kaitnieku

Tas ir cilvēkam saprātīgajam neapgāžami. Mēs (un te nav jāsaprot mana dzimumdubultošanās or whatever) nedaram pietiekoši daudz izpētes šajā virzienā. Tādu izpēti darīt nav kruta. Un jāatzīst - priekš cilvēka saprātīgā tas izklausās diezgan stulbi nedarīts. Like wtf.

Salīdzinājums ar vaks-hujaks (here we (us/our?) go again) esot ar garā klepus vakcīnu/-ām bērniem, kura diferencējās starp pilnu proteīnu buķeti un viena proteīna Safe and Effective™️ jaunievedumu. Konsekutīvi, tika novērota līdz pat 10x paaugstināta visa veida mirstība S&E grupā, kā arī paaugstināts IgG4 pirms minētās mirstības.

Novērotā atšķirība mirstībā starp jaunattīstības pāķiem un giga-attīstītajiem rietumiem, skaidrojama ar medicīniskās palīdzības pieejamību indivīdiem. Ķipa, atbildot jautājumu kā mēs, pielietojot S&E, nigām novēroto plaša profila specializācijas mirstību nepieķērām aiz rokas vispirms sevi špricēdami? Vot, tāpēc, ka dakteri mūs sadakterēja, un mums likās, ka garā klepus vakcīna ir laba, IgG4 ir labs, viena proteīna pieeja ir laba. Bet kā, allegedly, izrādās, nav nemaz tik laba, ja nav ar ko negēt it kā nesaistītos specefektus vēlāk dzīvē.

Kāds pandemīzels teiktu: "Bet perfekti! Špricēsimies, jo varam atļauties ārstēties!" Uz ko man nav cita haštaga kā #ģibils.

#batoni-ausīs #homo-hujapiens #dakterēšanās-kultūra


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2023-09-25 16:47 (saite)
Deputāts Atis Deksnis ir pēkšņi miris 50 gadu vecumā. Es meklēju un atradu vienīgi ziņu, ka, viņam sportojot, neizturēja sirds.

Ļoti dīvaina nāve, viņš neizskatās pēc alkoholiķa vai resnuļa. Veselīgs ķermenis, bildēs redzams, ka bieži sportojis. Neizskatās, ka būtu ar steroīdiem uzkačāti muskuļi, un nav narkomāns vai tamlīdzīgi.

Ja būtu vēzis, tad rakstītu, ka pēc ilgas un grūtas slimības...

Varbūt tiešām viņš dabūjis kārtējo rudens būsteri un sekojošais miokardīts vai kas līdzīgs, kas bojā sirdi?

Negribu spekulēt, jo tas nav ētiski pret aizgājēju. Bet tomēr gribētos vairāk informācijas par šo gadījumu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resort
2023-09-25 17:12 (saite)
Šī efektīvā parādība kaut kā būs sabiedrības acīs jānormalizē. To varam sagaidīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?