resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-08-09 17:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Prikoloja šitais prikols "mild miokardīts". Ķipa, pusaudžiem et al. tāds esot tagad, un chill, nav ko uztraukties, tas atrisinās pats no sevis. Otrie teica, ka nemēdz būt mild miokardīts, jo sirds trauma ir sirds trauma un nodzēš gadus. Vēl otrie teica, ka jebkāda miokardīta rezultāts esot 50% or something mirstība 5 or something gadu laikā. Ķipa, miokardīts ir zīmogs, līdzīgi kā tavs dārgais zīmogs vakcīnu pasē. Nu vot, un vēl otrie atzīmē studiju, kur bļe 30% or something recipientiem bija troponīni asinīs pēc vaks-hujaks, mīning sirds trauma vai kā moderni tagad teikt - aSiMpToMāTiSkS, ahahahaha, miokardīts.

Well, well, well... kā jums patīk jaunais termins "relapsējošs miokardīts"?

#rētaina-sirds #bez-miokardīta-nebūs-uzvaras #pavļuta-sirdsapziņa #valdības-izraisīts-prolapss


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2023-08-09 22:25 (saite)
man kā 17 gadīgai pusaudzei arī reiz diagnosticēja vieglu miokardītu (kreisajā vārstulī, kā šodien arceros), ieteica padzert vitamīnus un pat neuzrakstīja atbrīvojumu no krosa, par ko es biju ļoi vīlusies.

Pēc tam man miokardītu vai nu nav bijis, vai arī neviens nav diagnosticējis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-08-09 22:33 (saite)
Pieļauju, ka tajā laikā nebija ~10% virsnormas nāvības, īpaši skaroša jaunus un veselus cilvēkus, kas bija tuvākā lieta post WW2 statistikai. Aiz tīrās nejaušības, protams. Un par ko neizziņo ārkārtas situāciju nez kāpēc, lai gan burtiski pirms diviem gadiem izziņoja un sabāza visus masu lēģerī, kaut gan mirstība bija mazāka. Context is stupid thing.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]resort
2023-08-09 23:29 (saite)
Ā, tad okej. Tu vēlreiz atgriežoties 17 gados gribētu to? Vai, teiksim, savai 17 gadīgai meitai pēc vakcīnas?

Nekas īpašs. Aizsargājoties pret elpceļu slimību (puņķi, klepus un kaklasāpes), špricējam plecā un dzeram sirds vitamīnus. Normāla risku apmaiņa.

Personīgi man - paldies, atteikšos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?