resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-05-14 09:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
> There are moments when--setting aside all the tangential nuance--I still can't believe how utterly absurd the response to the COVID virus was. Just a total irrational, neurotic, ridiculous, & ultimately politically-motivated response.

Tas bij sagaidāms, paredzams īzī. Reāli, visvairāk pandēmijas (hujandēmijas?) sākumā bija bail no ģibilu overreakcijas. Tomēr bija arī naiva cerība, ka taču nav tik daudz ģibilu. O jebal, kā skatījums uz lietām apvērsās, ahahahaha. :DD

#nervozi-smiekli #kad-ģibili-psiho #trešais-haštags #koncentrācijas-nometnes


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2023-05-14 10:26 (saite)
Tev šis:
https://twitter.com/izaugsmei/status/1656189864453238785


Šis ir tāds "simbolisks brīdis", kurš simbolizē to, ka mums nerūp pensionāri pansionātos, mums nerūp hospitalizētie bērni, seniori, cilvēki ar C19 novāinātu imunitāti jeb #LongCovid. Mums nerūp arī ārsti, jo tie izsilmos visus C19 paveidus, iespējams, vairrākkārt.
@veselibasmin

Tad nu man ir jautājums
@veselibasmin - sakiet, lūdzu, cik reinfekcijas var izturēt vesels cilvēks, cik reinfekcijas var izturēt bērns, seniors vai cilvēks ar, teiksim, vēža diagnozi? Kāds ir jūsu lēmuma zinātniskais pamatojums? Slimnīcu noslodze nevar būt vienīgais arguments.

Kad tiks oficiāli atzīta #LongCovid diagnoze un kad tiks apmācīti ārsti tās atpazīšanai. Vēl jautājums jūsu kolēģiem:
@EvikaSilina, vai esat sagatavojuši budžetu pabalstiem cilvēkiem, kuri zaudējuši / vēl zaudēs darbspējas #LongCovid rezultātā? UK šāds budžets pieaudzis par 52%.

Ja C19 infekcija notiks pansionātā vai slimnīcā, vai varēs piedzīt kompensāciju no attiecīgās iestādes par nespēju nodrošināt infekciju kontroli? Kā ir ar darbaspēju zudumu infekcijas rezultātā? Vai
@veselibasmin uzņemsies finansiālās sekas? #LongCovid nav lēts prieks.

Tas, ka kovids nav bīstams ir aplams apgalvojums, ko neapstiprina pētījumi. Kovids ir kā pārsteigumu lāde. Šodien, iespējams, izslimosi viegli, bet pēc gada ārstēsi diabētu, sirdskaiti vai trombu, pat nenojausdams, ka tas ir no kovida. Pēc n-tajām reinfekcijām sekas neizbēgamas.

>> Kautrs iebildums: Nedz lietot maskas, nedz veikt citus individuālās aizsardzības līdzekļus atbilstoši savām vajadzībām, nevienam nav liegts.

Vienpusēja aizsardzības līdzekļu lietošana nav tik efektīva. Pandēmija ir kolektīva problēma, kurai nepieciešami attiecīgi risinājumi. Ne velti pastāv tāda joma kā sabiedrības veselība.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resort
2023-05-14 10:47 (saite)
> sabiedrības veselība

Limitā, sabiedrība būtu veselāka bez slimiķiem. Just saying. Tai skaitā mentāliem frīkiem kā OP.

^^^ redz cik viegli ir iekrist mēs/viņi eugēni genocīdā domāšanā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-05-14 11:12 (saite)
Ja valdnieks ir pusakls, tad visiem valsts iedzīvotājiem ir jāizdur acis, lai neviens nebūtu pārāks par valdnieku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?