resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2022-12-17 23:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
I haven’t been able to drink any alcohol since my vax reaction in January :( Unfortunately this is something that can occur with robust immune responses. I didn’t know either until I saw an immunologist.

muh robustā reakcija
muh informētā piekrišana (spoiler alert: "I didn't know either until I saw an immunologist")

Brīdinājums! Pirms jūs špricējaties, apsverat, ka iespējams nevarēsiet vairs buhāt! Varbūt pat kādu duci mēnešu. Tāpēc vajag domāt ar galvu. Vajag ģimenes ārstam paprasīt, lai uzraksta rakstveidā, ka Jūs varēsiet turpināt buhāt, vai arī viņš par to samaksās, bļe, ka ieteica špricēties. Darba devējam tas pats - vai nu dod izņēmumu nešpricēties vai arī iesūdzēšu tiesā, ja nevarēšu vairs buhāt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-12-18 09:01 (saite)
Darba devējs jau droši vien ir starā, ka darbinieks nevar buhāt. Iedomājies, tev pēkšņi vajag kādu kas svētdien pastrādā un tu zvani darbiniekiem, lai atnāk. Darbinieks pretī – nekas nesanāks, es buhāju. Darba devējs: nemānies, es zinu, ka pēc vakcīnas tu vairs buhāt nevari :)

Tagad izstrādā vakcīnu pret opioīdiem, un tad jau vispār būs darba devēju laima pilnīgā.

Paliek vēl tikai amfetamīnu un citi stimulanti, kurus bez maksas parakstīs darba devēja nolīgtais ārsts. UDHS esot visur nepietiekami diagnosticēts :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?