resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2022-12-14 16:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skatos TV raidījumā cik tuvu visi viens otram sēž blakus, un bez maskām. Vai kovid pandēmija jau ir beigusies?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2022-12-15 07:51 (saite)
Skaties, ka neaplaiž tevi caur ekrānu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-15 08:47 (saite)
Būsterītis vajag?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-12-16 06:52 (saite)
Tu kļūsti apnicīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]resort
2022-12-15 10:50 (saite)
Jā, a cik daudz tu esi iebusterējusi? Visus vai pēdējo vēl nepaspēji? Starp citu, kopš septembra jau krietni 2 mēneši apkārt, var durties atkal. Tagad visi slimo, papildus mRNS drošība nenāktu par skādi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-12-16 06:58 (saite)
Un tu apnicīgumā pārspēj pat gnidrologu.
Ja interesē atbilde, tad, nē, un šoziem neplānoju, jo pārslimoju covid un pat mana ģimenes ārste to neuzskata par nepieciešamu. Bet zinu cilvēkus, kas potējās ar 4 poti kā ar sezonālu pasākumu (jo vēl līdz šim nav to pārslimojuši, strādājot attālināti un sēžot bēbju kopšanas atvaļinājumos), un man viņi šķiet stipri normālāki par jums ar gnidrologu, kas uz tās vakcīnu tēmas esat uzkārušies kā tādi puņķi uz drāts.
Kas jums vainas? Tik ļoti tresī no savas morālās nepilnvērtības ("es taču neiešu glābt tavu vecmāmiņu, kas es lohs, eee?"), ka nevar nekā rimties, meklējot attaisnojumus un pierādījumus, ka tomēr rīkojāties pareizi, dodoties dezinformācijas truša alā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resort
2022-12-16 16:27 (saite)
Tu un tava ģimenes ārste, abas esat vieglprātīgas antivakseres. Jums nerūp vecmāmiņa? Kopš kura laika pārslimots kovids ir iemesls nevakcinēties? Kovid vakcīnai nav šādu kontrindikāciju, ja nezināji. Un tava bazūnēšana komentārā, ka tādēļ nevakcinējies, ir bezatbildīga un bīstama misinformācijas izplatīšana. Ja nu balstoties uz tavu komentāru vēl kāds izlemj nevakcinēties, jo esot ķipa "pārslimojis"? Tu gribi būt par to atbildīga?

p.s. Tie mājās iesprūdušie adikti ar 4 potēm noteikti nav normālāki par mums abiem.

p.p.s. Es arī neesmu pārslimojis. Vismaz oficiāli, jo netestējos. Esmu juties dažādu līmeņu slimīgs reizes varbūt 3 pa šo laiku. Un ja nu es arī būtu pārslimojis? Vai tu atbrīvotu mani no pirmās potes 2021. gadā? Vai tomēr es apdraudu vecmāmiņas, bet kad tu dari to pašu, tad tev šis temats kļūst pēkšņi apnicīgs? Tam bija nosaukums. Ķipa, hypocrisy.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?