resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2022-01-07 07:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man ienāca pašnāvnieciska ideja prātā. Ja es būtu miljardieris, būtu ļoti interesanti kādam ciemam pirms vakcinācijas apmaksāt pilnu asins ainu, ķermeņa scanu, genotipu, fenotipu un kas jau tur vēl ir. Ne jau lai veiktu kādu pētījumu, bet lai cilvēkiem ir materiāls tiesai, ja nu kas. Tiktok komentos runā "man sapisa to, man sapisa šito tā pote", a kur pierādījumi? Ķipa, piemēram, vienam ārsts saka, ka acī saaugumi tik ātri nevarot veidoties, kur pacients saka, ka 1,5 mēnešu laikā pēc vakcīnas praktiski vairs neredz ar kreiso aci. Tad nu būtu dokumentiņš - bija tā un tā, ir tā un tā. Hujakš, šūpojas ozola zarā Knarenburgtaustiņzēns.

Vispār, godīgi būtu valstij to bezmaksas piedāvāt ikkatram, kurš vēlas. Ejat vakcinēties, ja bail, lūdzu, pilns tests kā garantija, ka tev nekas nenotiks. Dārgi sanāktu, bet ne jau tāpēc to nepiedāvā, winkwink. Naudas jau ir dahuja, ļoti dahuja, tik dahuja cik dahuja hujakš....... šūpojas ozola zarā Medigeitpolitilēns.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2022-01-07 10:00 (saite)
> Nu pagaid, ja cilvēks saka, tu netici?

Protams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-01-08 18:36 (saite)
Bet, ja cilvēķs-autoritāte Buga Runga saka, ka viss ir x, tad tu arī saki, ka viss ir x. Dunga Čunga Faučī ir vairāk kā cilvēks, jo viņam aiz muguras Autoritāte, Akadēmija, Birokrātija, Mediji. Lūk tiem var uzticēties. Stulbie plebi randomos čatos un ikdienas runā vienkārši visu laiku melo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-01-08 18:40 (saite)
Nē, arī autoritātēm es neticu uz vārda, kaut arī jomas speciālistu teikto es droši vien vismaz noklausīšos, atšķirībā no stulbiem plebiem randomos čatos. Kopumā gan nullius in verba, kā Karaliskās biedrības ģerbonī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-01-08 22:32 (saite)
Tu tik ļoti tiecies uzvesties kā kāds augstdzimis cilvēciņš, tāpēc pielieto try hard elokvenci, bet tu neesi labāks par stulbo plebu. Kurš mums iepriekšējo reizi uztaisīja Sovoku un to aktīvi turēja pie dzīvības? Stulbais plebs? Nope. Izglītotie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-01-08 22:49 (saite)
Protams, jo stulbi plebi nekad nav spējuši uzbūvēt un noturēt pie dzīvības jebko vairāk par savu kūti un lopiem. Visas patiešām lielās lietas, labas vai sliktas, vienmēr ir darījuši sava laika izglītotie un zinošie, bez izņēmumiem.

Izglītība (ne obligāti formāla papīra veidā (kas nav nekas cits, kā kompakta evidence tam, ka tu esi sasniedzis zināmu kompetences līmeni), bet kā sistemātisks zināšanu korpuss un prasmes to pielietot savu mērķu realizācijai) ir kritiski svarīgs varas (ne tikai politiskās, bet vispār jebkādas kontroles pār apkārtējo vidi) reizinātājs. Kā jebkuru jaudīgu instrumentu, to var pielietot arī destruktīvi, bet tas nekādi neapgāž tās "havošanas" fakta svarīgumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-01-09 00:15 (saite)
"Protams, jo stulbi plebi nekad nav spējuši uzbūvēt un noturēt pie dzīvības jebko vairāk par savu kūti un lopiem. Visas patiešām lielās lietas, labas vai sliktas, vienmēr ir darījuši sava laika izglītotie un zinošie, bez izņēmumiem.
"

Diezgan balti-supremaciska teorija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-01-09 00:18 (saite)
Savulaik arī Ķīna, Indija, noteiktu periodu islāmiskās valstis u.c. visai nevāji pretendēja uz civilizācijas flagmaņu statusu, bet jā, zinātniskā un pēc tam industriālā revolūcija Eiropā deva bezprecedenta izrāvienu civilizācijai, ar visām no tā tālāk izrietošajām sekām. It is what it is.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-01-09 00:24 (saite)
Nu jā, bet tu pilnībā šobrīd dzīvo iekš "white mans world". Visas ērtības, kuras tu tagad lieto ir citu balto cilvēku izgudrotas. Visa civilizētības definīcija balstās balto cilvēku izgudrotās definīcijās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-01-09 00:27 (saite)
Man tiešām nav skaidrs, ko tu šobrīd mēģini pateikt vai kam oponēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?