resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2021-11-08 22:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
> Kā redzu no “tautas ekspertu” tekstiem, 99,9% nezina, kas ir “vakcīna”, “imunitāte”, “vīruss” un “baktērija”. Kaut gan jau cītīgi lasa vikipēdiju ... nostāja man ļauj kā uz viegli debilu raudzīties uz jebkuru indivīdu, kurš enerģiski izsakās par to, no kā ne vella nejēdz.

Ne nu gluži vikipēdija, bet svaigākā CDC definīcija:

"Vaccine: A preparation that is used to stimulate the body’s immune response against diseases. Vaccines are usually administered through needle injections, but some can be administered by mouth or sprayed into the nose."

No tā paša CDC:

"Vitamin D also helps the immune system fight off bacteria and viruses."

Jautājums kopš cara laika mediķu dominētas ģimenes pēctecim:

Vai vitamīns D ir vakcīna?

> Esmu runājis, vairs par to neizteikšos, hau!

ā..... bļe


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]resort
2021-11-09 19:13 (saite)
Saproti, mēs jau esam 99,9%, kuriem pieejamas tikai svaigākās vikipēdijas definīcijas. Tur jāprasa viedoklis kādam, kuram ir medicīniskās enciklopēdijas krātas kopš cara laikiem - kā tur īsti ir ar to vakcīnas definīciju.

Ja vēsture kaut ko izsaka, tad varbūt tomēr pašreizējā "zinātne" ir nedaudz apstrīdama. Ja vēsture neko neizsaka, tad jau tiešām ņemam plakanu tagadni, un nav ko tur daudz lielīties ar cara laikiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2021-11-09 19:21 (saite)
Šo jau tieši lietotājam extranjero vajadzētu pārzināt, jo kautko taču ir mācījies, lai tiktu par farmaceitu, kautko vairāk kā tikai pēdējo definīciju ar spēju atcerēties šīs iepriekšējās definīcijas, vēlams ar pamatojumiem kāpēc mainītas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?