resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2021-11-01 09:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Viens nevakcinēts, otram AZ galīgi veca, apvainojās, kad teicu, ka viņi tādi pat gudrie kā tie pirmie"



It's Beginning To Look A Lot Like Fuck This 🎵


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-11-01 10:34 (saite)
Esi nedaudz iejūtīgāks. Šī citāta autore pateica, ka lieto spēcīgas nervu zāles, lai varētu naktīs aizmigt. Ir skaidrs, ka kovids pamatā ir nervu slimības pandēmija – trauksmes dēl ir, kas mazgā augļus ar Fairy un nespēj naktīs aizmigt, jo “mēs visi (nevis 0,02%) tagad varam nomirt.

Pēdējos divos gados ir miruši vairāki mani radinieki, un vēl citi ir uz nāves gultas – no dažādām vecuma slimībām, tikai vienai to varētu daļēji saistīt ar kovidu (bet viņa bija ļoti veca, piekalta gultai, depresijā, un sen jau gribēja mirt). Tā ir vairāk pazīme, ka es pats kļūstu vecāks, ka daudziem maniem radiniekiem jau ir tas vecums, kad pēkšņa nomiršana vairs nav pārsteigums.

Rūpējieties par savu veselību, bet nekļūstiet par nervozām stervām. Dzīvojiet un izbaudiet šo dzīvi, kamēr vēl ir jums atvēlētais laiks. Un nelietojiet benzodiazepāmus aizmigšanai naktīs, jo tie rada smagu atkarību un var saīsināt jūsu mūžu vairāk nekā kovids.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resort
2021-11-01 10:46 (saite)
Nav pirmā dzirdēšana, ka vakcinētie nevar aizmigt naktī. Sirds skrien. Viens pat pamanījās to skaidrot ar uztraukumu par klimata pārmaiņām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-11-01 11:05 (saite)
Bailes no klimata pārmaiņām daudziem tiešām ir radījusi smagas mentālas problēmas. Šīs bailes nogalinās vairāk nekā klimata pārmaiņas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resort
2021-11-01 11:11 (saite)
Biedēt cilvēkus ir krimināli. Žēl paliek tantīšu, kuras iet pa ielu vienas pašas un elpo smirdīgu masku. Tas ir noziegums. Līdzvērtīgi kā izkrāpt pensiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?