resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-12-24 12:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šitais neskaitās, get būsted


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2023-12-24 16:34 (saite)
Dati, pierādījumi, pētījumi un vienkārsi veselais saprats.

A kad būs konstruktīvs risinājums?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resort
2023-12-24 18:52 (saite)
Šī aizbēgušā vilciena risinājumu atradīšot pats vilciens (lasi - vīruss), jo esam jau garām visām izkāpšanas pieturām.

Mājas darbs or whatever: https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/in-anticipation-of-a-highly-virulent-sars-cov-2-variant-an-addendum

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2023-12-24 19:19 (saite)
Tas gan nebūs risinājums, drīzāk baļķveidīga peldēšana pa straumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resort
2023-12-24 19:23 (saite)
Pēdējā cerība esot bijusi masīva anti-virāļu profilakses kampaņa nevis būstēšanās. Šobrīd jau situācija esot precīzi kā baļķis pa straumi. Ja taisnība, tad atliek vien gatavoties haosam individuāli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2023-12-25 00:07 (saite)
Shēma, ka izvaxxētos davaxēs nākamais vīrusiņš kursē jau kopš vaxserizācijas sākuma un kā viens no projekta "skaits zem miljarda" pamatelementiem droši vien paredzēts jau sākotnēji. Bet. Varētu būt, ka organizatori pārrēķinājas ar iespēju izvaxxēt pietiekamu daudzumu pietiekamā apjomā un lai ar mainītiem gēniem un iebojātu imūnsistēmu, cilvēki ar nepietiekamu devu daudzumu saglabā iespēju izdzīvot(ar nezināmām sekām nākamai paaudzei). Detoksifikācija no toksiskajām špricīšu sastāvdaļām ir iespējama, gēnu samainīšana atpakaļ, nav dzirdēta.

Kas par tēmu domājuši domāju jau sen gatavi kautkam.

Kopumā domāju, ka haoss var nebūt nemaz tik liels, vismaz ne dēļ jāņa pirmā(JN.1).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resort
2023-12-25 10:33 (saite)
Runāju par konkrēta doktora predikcijām, ka vīruss mutēs apkārt vakseru feikajai protekcijai. JN.1 pats neesot fināla variants, bet izmaiņas tajā nākot ar svaigām vēsmām par gaidāmo - notiek mutācijas arvien stabilākos gēnos. Pret šo vakseru aizsardzība vairs neesot antiķermenīšu bāzēta, bet gan kaut kāds tur organisma last resort paņēmiens. Vīruss to nupat nupat ar nākamajiem variantiem apiešot, tādējādi atverot elles vārtus.

Piekrītu, šis ticis sludināts jau sen, bet beidzot esam nonākuši two more weeks teritorijā. Atceros, pavasarī attiecīgais doktors satraucās, ka fināla varianta ierašanās ir mēnešu jautājums. Tagad ir pagājuši mēneši un te nu mēs esam. Protams, doktoram ir incentīva - pārdot jauno grāmatu. Bet ja taimfreims ir dažas nedēļas, tad varēsim drīz novērtēt brīdinājumu integritāti. Gan jau sekos attaisnojumi un termiņa pagarināšana.

Bet. Savā ziņā piekrītu, nekontrolējamam vīrusam punktu var pielikt tikai pats vīruss - samazinot mērķa populāciju. Tulko kā gribi. Man liekas ledžit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2023-12-25 10:54 (saite)
Divus gadus jau gaidu, var pagaidīt vēl divas-trīs nedēļas.

Japāņi bija izpētījuši, ka visi no jaunā paveida (sākot ar cov19) vīrusiem ir mākslīgi radīti. Frankenšteini, kas nav iespējami dabā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resort
2023-12-25 11:38 (saite)
Jā, lasīju. Tur nebija tik ļoti frankenšteini, kā sistemātiska gēnu maiņa - pamainot nākamo, iepriekšējais tiek atgriezts atpakaļ. Dabā tā nenotiekot. Neesot normāli, ka mutācija notiek uz priekšu un pēc tam atpakaļ, it sevišķi pārdesmit reizes pēc kārtas, it kā kāds testētu pa vienai mutācijai atsevišķi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?