resort ([info]resort) rakstīja,
Runāju par konkrēta doktora predikcijām, ka vīruss mutēs apkārt vakseru feikajai protekcijai. JN.1 pats neesot fināla variants, bet izmaiņas tajā nākot ar svaigām vēsmām par gaidāmo - notiek mutācijas arvien stabilākos gēnos. Pret šo vakseru aizsardzība vairs neesot antiķermenīšu bāzēta, bet gan kaut kāds tur organisma last resort paņēmiens. Vīruss to nupat nupat ar nākamajiem variantiem apiešot, tādējādi atverot elles vārtus.

Piekrītu, šis ticis sludināts jau sen, bet beidzot esam nonākuši two more weeks teritorijā. Atceros, pavasarī attiecīgais doktors satraucās, ka fināla varianta ierašanās ir mēnešu jautājums. Tagad ir pagājuši mēneši un te nu mēs esam. Protams, doktoram ir incentīva - pārdot jauno grāmatu. Bet ja taimfreims ir dažas nedēļas, tad varēsim drīz novērtēt brīdinājumu integritāti. Gan jau sekos attaisnojumi un termiņa pagarināšana.

Bet. Savā ziņā piekrītu, nekontrolējamam vīrusam punktu var pielikt tikai pats vīruss - samazinot mērķa populāciju. Tulko kā gribi. Man liekas ledžit.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?