resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-12-05 00:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Debīlākais ko esmu dzirdējis no Attenboro: pārejot uz "plant" based pārtiku (kāpēc ne vienkārši based pārtiku?), atbrīvotos ASV+Ķīnas+ES+Austrālijas izmēra zemes, kuras tagad tiekot izmantotas dzīvnieku nobarošanai, un tās varētu... wait for it :D... atgriezt atpakaļ dabai, āāāhahahaha. :DD Tas ir tik naivi un rēcīgi. Pilnīgi debīls. :D Vot, bļe, iedomājies es tagad atgriezīšu dabai atpakaļ, piemēram, Stacijas laukums 1. Like, full blown necaurejami sagāzušies brikšķi. Visapkārt Rīga, un viducī atpakaļatdota labdarība pret dabu. Gribu redzēt. :D Tas pats attiecās uz lauksaimniecības zemēm, ehem..nīderlande..ehem. Tur, bļe, būs megapilsēta nevis atgriešana dabai, lol.

Un tajā pašā elpā vēl debīlāk - inovācijas vertikālajā audzēšanā sniedzot 1:350 ietaupījumu platības ziņā. Ok, tad nahuj tu piepisies govīm? Davaj barosim govis ar vertikāli audzētu pārtiku, ģibil. :D Tas ESG apmaksātais kontents, ko viņš, nu jau pamazām pametot šo planētu, spļauj "gudri" ārā, ir priekš 2+2=5 sevi nīstošiem transpeģikiem. Davaj, ļauj mums dzīvot, ieēd kādu tarakānu un pis prom pa vertikāli.

#totāls-disinfo #naudas-ir-vairāk-kā-jebkad #nopērc-pārdod #atdosim-jūrai-nosusināto-nīderlandi


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zazis
2023-12-05 08:27 (saite)
akjā, ko tieši mēs audzējam stacijas laukuma rajonā?


#urbānā lauksaimniecība

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resort
2023-12-05 10:12 (saite)
Tas bija piemērs, precedēts ar vārdu "piemēram". Uzsvars uz to, ka neviens nekādas platības neatgriezīs atpakaļ dabai. Vienkārši iedomājies cik smieklīga ir tāda diensapņošana - dabai atpakaļatgrieztas milzīgas platības, visiem ēdot pupiņas. Ain't gonna happen. Tās zemes tik apgūtas citādi.

Vot, iedomājies sev visnetīkamāko politiķi, piem., Šleseru or whatever. Nu lūk, viņš paņems un tās zemes apbūvēs tā, ka tu pat pie pļavas pielīmēties nepaspēsi, čill.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-12-05 11:13 (saite)
vot iedomājos, ka ar šādu attieksmi tiešām neko nepanāksim, tik varēs turpināt sūkāt šleseriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resort
2023-12-05 11:55 (saite)
Kaut ko jau panāksim, tikai ne to, ko tu esi izprātojis savā CPU ESG.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?