redz, neredz ([info]redz) rakstīja,
@ 2009-11-12 19:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:kas ir attēlots šajā jūzerpikčā?
Mūzika:Take It In

BEDHEAD

No rīta dodos uz trolejbusu un redzu, ka nāk tramvajs un iedomājos, ka varētu vienu pieturu pabraukt. Nebūt nav tā, ka tā būtu pirmā reize, kad ko tādu darītu. Ielecot iekšā, paskatos uz cilvēkiem un neko aizdomīgi nemanu a te uzreiz kontrole izlec nez no kurienes. Noteikti slēpās. Nu un saka - būs jāmaksā sods. Ātri kaut kas jāizdomā, tāpēc sāku rakņāties pa kabatu. Šī saka, ka redzēja, ka es nenopīkstināju. Turpinu rakņāties un izvelku Henson vizītkarti un saku - oi, ne tas. Ātri izvelku savu rezervers talonu. Ja nu savajagās kādreiz kaut ko kaut kur. Iedodu, pieliek klāt un saka, ka nav. Kontroliere atkārto vārdus: "Būs jāmaksā sods". Pietura jau klāt un man kaut kas jāpasaka, tāpēc saku: "Vai arī.. nē..", izkāpju un dodos uz trolejbusu.
Nākošreiz iedomāsies, ka šādā situācijā vajag pateikt vadītājam, lai netaisa vaļā durvis, ko pats tikai vēlāk sapratu.

Šodien Jūlija ieraugot mani iekliedzās: "Āāāā!! Ko tu esi izdarījis ar saviem matiem??? Esi vispār redzējis sevi spogulī??" Tūlīt jau paliks nedēļa kopš man vairs nav matu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]peacemaker
2009-11-12 20:01 (saite)
Bedhead man tīri labi patīk.

also: PICS OR IT DIDN'T HAPPEN!!11

(Atbildēt uz šo)


[info]eyemsorry
2009-11-12 22:41 (saite)
hm, man jau liekas, ka tomēr nebūtu īsti gudri netaisīt durvis vaļā, jo tad pasažieri, kas maksā par braucienu, netiktu ne iekšā, ne ārā no TL, kā arī totāli tiktu iekavēts grafiks (kavēšanās ilgums atkarīgs no zaķa sirdsapziņas vai kā tamlīdzīga). Un, ņemot vērā, ka "zaķīši" bieži braukā apkārt, tad gan jau kāds drīz sūdzētu tiesā RS par nekvalitatīva pakalpojuma sniegšanu :D

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2009-11-13 02:09 (saite)
ZAĶĪC!!!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?