rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2006-10-17 09:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:david sylvian - everything and nothing

viss slikti
rudens depresija klāt. viss apnicis. nekas nepatīk. kolēģi tracina. skapītis ar vārdu uz pieres. gribas mainīt darbu, bet kuram tad es esmu vajadzīga. kafija rūpnīcas automātos plāna un negaršīga. vakarā mājās nav spēka neko darīt. tik pierīties un gulēt.

labi, ka šovakar jauko dakteri hausu pa tv rādīs. vismaz kāds prieciņš. kolēģi gan nesaprot, kā var patikt. tāds nīgrs esot un lecīgs. es saku - bet labs taču. a šie - aj, stūlbs kīno.

sestdien gan bija laba diena. iegādāju galerijā istaba melnibaltus auskarus. dikti smuki. tur gan bija vesela gūzma citās krāsās arī. un visi smuki. reāli grūti izvēlēties. sākās panika. bet melnbaltais nomierināja, tāpēc ar nopirku.

lielā ātrumā izskrēju cauri berga krāmu tirdziņam. tādas dalītas jūtas. no vienas puses - tik daudz visādu smieklīgu, interesantu un bērnību atgādinošu lietiņu. bet no otras - tik muļķīgi ir apjūsmot visu to daili un beigās neko nenopirkt. žēl sametas veco ļaužu, kas tirgojas. viņi tak šeit stāv, lai mēs pirktu, nevis lai mēs apjūsmotu. a mēs nepērkam. tāpēc ar nācās skriet pa ātram, lai šie nepadomā, ka es te baigi iepirkties atnākusi. nākamreiz būs jānoskaņojas uz pareizās nots, lai var mierīgu seju visu rātni aplūkot. jo interesanti tomēr, aha.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2006-10-17 09:54 (saite)
Atkal jau es netiku uz to tirdziņu. Būtu gribējies :(
Ir zināms, kad būs vēl?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2006-10-17 10:17 (saite)
tirdziņi notiek mēneša otrajā sestdienā. tad sanāk, ka šogad būs vēl 11. novembrī un 9. decembrī aha

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-10-17 10:32 (saite)
Jācer, ka izdosies uz kādu trāpīt.
Klau, Tev kā rokdarbniecei ir kāda nojēga par t.s. patchworks? Nu, tām smukajām segām un citām lietiņām, kas no dažādas krāsas lupatiņām sašūtas? Man prasās pēc kāda lielizmēra rokdarba garajiem ziemas vakariem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2006-10-17 12:26 (saite)
jā, es zinu apmēram, kas tas ir, bet pati neesmu īpaši interesējusies par detaļām, jo šūšanai kā tādai pievērsos pavisam nesen un pagaidām neņemos šūt neko tādu, kam ir vairāk par 5 vīlēm :D
ja tu domā tās lielizmēra segas, kas sašūtas no daudziem maziem auduma gabaliņiem, tad varu padevīgi noziņot, ka TUR ĀRĀ to sauc arī par "quilting" un gūgle mūs spēj iepriecināt ar mīiiiljoniem lapu par šo tēmu :) domāju, ka ir arī blogi, tāpat kā par citu rokdarbu tēmām. tur noteikti var atrast dafiga info un iedvesmas. atliek tik sākt skatīties un pamazām atklāsies arvien vairāk sakarīgu vietu.
asv ir arī lērums audumu veikalu, kas tirgo rakstainus skaistumus specāli pačvorkiem. agrāk nesapratu, kāpēc ebajā ir nopērkamas mazas lupatiņas. tad beidzot sapratu - sapērcies tādus gabaliņus, esnez, 20x20cm un tad šuj tik kopā. nevajg nemaz pirkt lielāku auduma gabalu.
tā konkrētāk. ir kāda tekstilmāksliniece (www.amybutlerdesign.com), no kuras audumiem es jūku prātā. dzīvē gan neesmu tos redzējusi, bet kādreiz noteikti iegādāšos, lai gan nav lēti. man šķiet, ka ir nenormāli skaisti :) viņas lapā ir daži 'brīvie' patterni, iečeko! --> http://www.amybutlerdesign.com/products/patterns.php (links 'FREE pattern downloads' lapas apakšā)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-10-17 13:38 (saite)
Paldies par info!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?