rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
jā, es zinu apmēram, kas tas ir, bet pati neesmu īpaši interesējusies par detaļām, jo šūšanai kā tādai pievērsos pavisam nesen un pagaidām neņemos šūt neko tādu, kam ir vairāk par 5 vīlēm :D
ja tu domā tās lielizmēra segas, kas sašūtas no daudziem maziem auduma gabaliņiem, tad varu padevīgi noziņot, ka TUR ĀRĀ to sauc arī par "quilting" un gūgle mūs spēj iepriecināt ar mīiiiljoniem lapu par šo tēmu :) domāju, ka ir arī blogi, tāpat kā par citu rokdarbu tēmām. tur noteikti var atrast dafiga info un iedvesmas. atliek tik sākt skatīties un pamazām atklāsies arvien vairāk sakarīgu vietu.
asv ir arī lērums audumu veikalu, kas tirgo rakstainus skaistumus specāli pačvorkiem. agrāk nesapratu, kāpēc ebajā ir nopērkamas mazas lupatiņas. tad beidzot sapratu - sapērcies tādus gabaliņus, esnez, 20x20cm un tad šuj tik kopā. nevajg nemaz pirkt lielāku auduma gabalu.
tā konkrētāk. ir kāda tekstilmāksliniece (www.amybutlerdesign.com), no kuras audumiem es jūku prātā. dzīvē gan neesmu tos redzējusi, bet kādreiz noteikti iegādāšos, lai gan nav lēti. man šķiet, ka ir nenormāli skaisti :) viņas lapā ir daži 'brīvie' patterni, iečeko! --> http://www.amybutlerdesign.com/products/patterns.php (links 'FREE pattern downloads' lapas apakšā)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?