rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2012-12-05 10:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
faire du shopping
es biju rīga plazā. tas ir tāds strīpains veikals pie salu tilta. nekad nebiju tur bijusi. man nez kāpēc bija priekšstats, ka man tur nav, ko darīt. varbūt tas ir saistīts ar nosaukumu. iestāde, kas saucas plaza, noteikti ir dikti smalka un vienkārši darbaļaudis tur neiet. vai arī, ja iet, tad pārdevējas viņus neapkalpo, jo jau pa gabalu redz, ka šitie nebūs pircēji. tak liels bija mans izbrīns, kad ieraudzīju, ka tur nav nekādi armāni un šaneli, bet gan vecās labās proletariāta bodes - zāras un rezervētie. tur ir pat apranga. kas vispār iepērkas aprangā. izrādās, ka es. jo beidzot atradu tur pareizā garuma svārkus! pat vairākus. mulsumā nevarēju izlemt, kuri ir daiļāki. agdies, to laimi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scorpse
2012-12-05 11:11 (saite)
Nez, man Plaza tomēr liekas mazliet ne domāta vienkāršiem darbaļaudīm - tā vienkāršā iemesla dēļ, ka to mazāk apmeklē sabiedriskā transporta lietotāji, vairāk mašīnisti. Un tad viss tāds snobisks šķiet. Ne salīdzināt, piemēram, ar Alfu, Centru vai pat Spici.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-12-05 11:19 (saite)
varbūt. lai gan imantas lielās maksimas stāvlaukums vienmēr ir pārbāzts. bet maksima tak galīgi nav snobu veikals. es vispār biju pārāk aizņemta ar vīvī aprangā un vienā nagulaku veikalā, ka nepievērsu uzmanību apmeklētāju sejām :D bet veikali pavisam noteikti ir tie paši, kas spicēs un alfās. es pavisam nopietni biju domājusi, ka tas ir, es nez vietējais harrods :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?