rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2011-03-09 10:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vampīra skūpsts
nu, šito, es vakar izpildīju savu solījumu noskatīties "krēslu" tad, kad to rādīs pa tēvē. vakar rādīja. un es pat izturēju un noskatījos līdz galam! nekāda čītinga. viss godīgi. bet, lūk, ko es teikšu, dārgā redakcija. es nesapratu, par ko pasaule fano. jeibogu, nesapratu. nēnu, stāsts skaidrs - meitene, puisis, aizliegtā mīla (kaut kur dzirdēts izkārtojums, ne, bet nu ok, lai jau būtu). puisis parāda meitenei sava īpašās fīčas - turboātrumu un mirdzēšanu - un viņai konkrēti norauj jumtu. lai gan ticamības momenta nekāda. tāds lidojošā ķīnieša un diskobumbas krustojums. īstam vampīram tomēr vajadzētu saules gaismā glīti kūpēt un nešķīsti brēkt nevis žilbinoši spīguļot un žēloties, ka neesot gana smuks. taču vislielākais pārbaudījums bija tas, ka visu filmas laiku NEKAS nenotika. nubet PILNĪGI nekas. staigāšanu šurpu turpu un ciešanu es īsti par darbību neuzskatu. tad nu rediisu dobes verdikts ir tāds: iespējams, skolas vecuma bērni uz šito varētu pavilkties, bet nav skaidrības, par ko tāda vispasaules sajūsma arī pieaugušo cilvēku vidū. tik garlaicīgu filmu jau sen nebiju redzējusi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2011-03-09 10:39 (saite)
Tu vēl neesi otro filmu redzējusi, vot, tur tiešām NEKAS nenotiek :)
Pirmajā man patika noskaņa un vizuālais noformējums. Trešo tā arī nesaņēmos noskatīties, bet ceturto gan gribētu redzēt, tur jābūt daudz action (protams, kad autore izstrīdēsies ar filmas producentiem par to, vai sesku drīkst tur rādīt vai nē :))

P.S.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2011-03-09 10:43 (saite)
akdies, ir jau 4 šādas filmas???!!! O_O
lai dod seksu! man jau šajā sērijā kuņģis sāka sāpēt, kad viņi tur 5 minūtes viens otram bezgalīgi tuvojās bučošanās momentā. nu, riktīgs padsmitnieces sapnis! bet cik VAR?
jā, krāsas un skati smuki. migliņa simpātiska. tas arī apmēram viss.
egege, kōmikss labs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2011-03-09 10:48 (saite)
Ceturtās vēl nav. Jo autore, kā zināms, ir mormoņu ticības, un viņiem nedrīkst skatīties filmas, kurās ir sesks. Līdz ar to, ja filmā beidzot parādītu TO, ko visi gaida, tad grāmatas autore to filmu nemaz nedrīkstētu skatīties. Tā nu viņi tur stīvējoties šurpu turpu :)
(šai sakarā vēl viens bilduks)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2011-03-09 10:57 (saite)
aaaakdieeeeesss! es nezināju. esmu šokā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?