rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2010-07-21 12:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kāpēcīšu diena

tas laikam zvaigžņu stāvoklis, kas pēdējās dienās visās malās izraisa "fuj, kā to var ēst" stāstus. nu tur, tas taču bija dzīvs (kā var ēst dzīvu?) vai tas ir audzēts ne pārāk komfortablos apstākļos (var taču ēst tikai to, kas dienā trīs reizes apmīļots un klausījies klasisko mūziku!). man laikam ir kvalitatīva gremošanas sitēma, mani šādi stāsti neietekmē. bet šo to es tomēr nesaprotu. kā var ēst visus tos objektus, kas izskatās un smaržo pēc augļiem un dārzeņiem, bet garšo pēc papīra? kā var ēst ilūziju par zemeni? un vēl tīri tādos pētnieciskos nolūkos gribētos uzzināt, no kā taisa desas un kā kūpina karbonādes, jo veikala plauktos esošie slapjie gaļai līdzīgie izstrādājumi apetīti neraisa.

un vispār - ar ko mazgāt zobus, ja zobu pasta izraisa vēzi?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nulle
2010-07-21 16:34 (saite)
nu, jo mazāk apstrādāta gaļa, jo man uzticības vairāk; par grūtnieču urīnu neko nezinu (negribu zināt) :D kaut kādas filejas un šķiņķus jau vēl var

bet tā,protams, ir tendence. un visās populārajās jomās. dvīņumāsa -- televīzija :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?