ratatoska ([info]ratatoska) rakstīja,
@ 2020-05-07 19:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man ir saradies daudz labu (un dārgu) šūšanas instrumentu un visādu nieciņu, sapratu, ka derētu kas līdzīgs veču instrumentu kastēm, bet tās ir tik šausmīgi praktiskas, ka atbaidošas. Toties, ja kādā amazonē vai tml. ievada lady/woman/girl toolbox, tur viss ir rozā. Jo, protams, sievietes, kas grib urbt un skrūvēt, ir četrus gadus vecas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2020-05-07 20:38 (saite)
ar ko, tavuprāt, woman toolbox jāatšķiras no man toolbox? es nesaku, ka ar rozā krāsu, bet nevaru iedomāties, ar ko tās vispār būtu jāatšķir? (zinu, ka nepareiza vārdu konstrukcija, bet)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ratatoska
2020-05-07 21:59 (saite)
Manā skatījumā varētu būt mazāki tie nodalījumi, seklāki, bet vairāk. Mazākiem instrumentiem, sīkākiem priekšmetiem. Nevis power tools instrumentiem, bet šķērēm, līmēm, līmes pistolēm, lekāliem, lineāliem, šujamlietām, gumiju rullīšiem, visu veidu šujmašīnu adatām, pogām, kniedēm, knaiblītēm utt. Tām lietām, kas ir ļoti daudzām sievietēm, un es nevaru iedomāties, kur to visu glabāt puslīdz vienkopus, bet ne sabērtu krāmu atvilktnē.
Visvairāk veču kastēs man nepatīk tas robustais, plastmasīgais dizains, kas, protams, ir pilnīgi loģisks vīriešu kastei, ko met bagāžniekā un kas noput ar skaidām un putekļiem. Citādi jau pat varētu piemeklēt derīgu kasti. Manā pieredzē veči tādas kastes tur garāžā vai mašīnā, bet manai kastei būtu jāstāv istabā, kur es to lietotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?