ratatoska ([info]ratatoska) rakstīja,
@ 2019-10-31 17:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tie velna heroīni
OK, otrās deklinācijas galotnes tie knariņi nezināja, ar reizrēķinu gāja drusku labāk. Nācās uzdot tādus jautājumus kā "kas tagad par gadalaiku" (bērns atbildēja, ka ziema, un es ieskaitīju), un "kāda ir tava kvēlākā vēlēšanās". Jautrība all around.
Nē, jūs nedomājat sliktu par mani, es nespīdzinātu ar tādiem jautājumiem, ja viņiem būtu atbilde uz jautājumu "kā tad jūs mani izjokosiet". Kad viņi godīgi atbildēja, ka nav par to domājuši, man taču vajadzēja, lai viņi kaut drusku padomā. Citādi dibeni salips un secinājumu nebūs.
Bet vienā ziņā bērni prātīgi, nāk, tiklīdz pirmā tumsiņa. Tie, kas saņemsies ap astoņiem, varēs dabūt tikai kotletes vai pērļu grūbas, viss cits būs izdāļāts.

Un es neizdomāju neko šausmīgu pagalma rotāšanai, tikai ieslēdzu Ziemassvētku lampiņas ap šķūni. Padomāju - ja kāds norausies pēctraumas stresu no rāpojošiem miroņiem vai vaidiem pagalmā, pie manis jau vien viņus sūtīs.
Šai sakarā vakar viena meitenīte man smilšu terapijā ļoti godīgi pateica: "Es ļoti gribu šo mantiņu, šo mantiņu, šo, šo, šo, šo, šo... Vienubrīd pat domāju - davai nozagšu, bet kaut kā tomēr nenozagu." Ne velti tās dārgākās un mīļākās, ceļojumos savāktās figūriņas parasti terapeitiem augšējos plauktos stāv.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pavisam
2019-10-31 21:10 (saite)
Mums šogad patukšs, jādomā, kur būs likt visu to lērumu karameļu.
Vienu maišeli ņēmu līdzi ejot čurāt - dāļājām uz ielas spokiem.
Bet vispār cemme - ne tikai nezina, kā izjokos, bet tās maskas paliek aizvien paviršākas.
Bariņš tīņu vienkārši sakrāsojušās spilgtāk kā mammas ļauj ikdienā. Viens skuķis parastās drēbēs ar plīvuru.
Slinkie vecāki :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ratatoska
2019-10-31 22:28 (saite)
Jā, man identiski secinājumi. Končas gan pāri nepalika - tā saujiņa, ko neatdevu, nonāca mūsējo rīklēs.
Arī nevaru teikt, ka bija daudz bērnu - varbūt kādi padsmit atnāca, un arī tikai tāpēc, ka zināja, kur es dzīvoju, mums tāda diezgan nomaļa iela.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]missalise
2019-11-01 09:21 (saite)
Es šogad speciāli nopirku vairāk konču, bet man atnāca tikai trīs bērnu grupiņas. Pagājušajā gadā, kad es galīgi nebiju gatavojusies, atnāca desmit - un tad es dāļāju personīgo krājumu saldumus un beigās ābolus, jo saldumi bija izbeigušies.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?