ratatoska ([info]ratatoska) rakstīja,
@ 2019-07-10 07:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
It kā jau es tik daudz reižu esmu vadījusi visādas apmācības, grupas un nodarbības, ka tas izraisa tikai prieku un patiku, bet organisms gan uzskata, ka tas ir nervozs stress, un izdala tādus pretīgus baiļu sviedrus. Ieej dušā, aizbrauc novadīt to savu semināru, atgriezies mājās un uzreiz atkal meties dušā, jo viss smird pēc panikas. 
Pirms kāda laika skatījos tos Zanes Daudziņas ieteikumus par uzstāšanos - galvenais, ko no tiem paņēmu, ir, ka jāierodas puslīdz tīrās kurpēs. Man kā cilvēkam, kurš tādām lietām pievērš ļoti maz uzmanības, tas varētu kļūt par dzīves moto. "Ierodies puslīdz tīrās kurpēs."


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pavisam
2019-07-10 08:40 (saite)
Nezinu, ko dod puslīdz tīras kurpes, ja rīkle sausa un rokas trīc :D
Neciešu uzstāties.

(Atbildēt uz šo)


[info]bumsiic
2019-07-10 09:16 (saite)
Vai tos apavus vajag tīrus, lai Tu runājot, pēkšņi ieraugot, ka tās kurpes tomēr nav tīras, nemeties tās spodrināt? Vēl paceļot kāju uz krēsla? ;)))
Bet, ja nopietni, tā jau tas ir. Runātājs ir nopētīts no auskariem līdz pat kurpju purngaliem.:)
It kā runājusi esmu ļoti dažādas publikas priekšā un ne maz...un tomēr uztraucos. Mute paliek sausa, mēle pielīp pie aukslējām...un tad ir liela vēlēšanās to pabakstīt nost...;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ratatoska
2019-07-10 10:26 (saite)
Oi nerunā, sāku pat stostīties. Nekad taču nestostos, un tēma malta miljards reižu, BEA emocionālā pašregulācija, tur tak katrs vārds pārrunāts un no galvas zināms. Bet mani baigi nesatrauc, ja sāku stostīties vai elpa apraujas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?