zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jan. 19th, 2016|09:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]unpy
Date:January 19th, 2016 - 10:29 pm
(Link)
Jā, Birmai(vai Mjanmai) sanāca cauri izbraukt, arī ļoti laba vieta ar ļoti labiem iedzīvotājiem, Laosa vairāk patika ar pilnīgo pofigismu(vjetnamiešu paruna "kamēr vjetnamieši stāda rīsus, khmeri skatās, kā tas tiek darīts, bet laosieši klausās, kā rīss aug"), bet tur tiešām nav jēgas kaut ko baisi salīdzināt, viss tas reģions pagaidām ir tiešām lielisks.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:January 19th, 2016 - 10:32 pm
(Link)
Mēs drīz pošamies pie khmeriem:) Nebūtu jau bijis par skādi pieķert klāt Vjetnamu, bet laika nav tik daudz.
From:[info]unpy
Date:January 19th, 2016 - 10:38 pm
(Link)
Paņemiet līdz daudz ļoti sīku dolāru, khmeriem ir tik ilgi sanācis dzīvot slavenajā eksperimentā bez naudas, ka tur tagad tagad ir profesionālākie naudas izdiņģētāji šaipus visuma labā nozīmē. Proti, grūti atteikt mazam puišelim vai piecgadīgam meitēnam, kurš uzprasīs "a jūs no kurienes?" un saņēmis atbildi, ka no Latvijas, sarauks savu pieri pārdomās un pēc brīža tomēr izmocīs no sevis frāzi "Laabdiien" pietiekoši saprotamā latviešu valodā:))

Tas viss štrunts, bet par iespēju apmeklēt Angorvatu reāli apskaužu:))
[User Picture]
From:[info]blond
Date:January 19th, 2016 - 10:44 pm
(Link)
Jā, par tiem dolāriem mūs jau brīdināja.
Un Angkorvats - mēs ir kā neesam "tempļu cilvēki", bet būs vien jātic visiem, kas atstāsta tos grandiozos iespaidus. Sen atpakaļ laimējās būs Borabudurā, un laimējās tik tiešā nozīmē, ka sākās ārprātīgs negaiss ar šaušalīgu lietu un zibeņiem, kas momentāli noslaucīja/izkliedēja visus tūristus, kuri kā tarakāni salīda kaut kādās Borabudura šķirbās, un viss tas skaistums un grandiozums, un varenība piederēja mums vieniem - uzlīdām galotnē un jutāmies kā dievi, kas paši met tos zibeņus pār zemi. Un iedomājies Borabudura fotogrāfijas bez tūristiem! :D
From:[info]unpy
Date:January 19th, 2016 - 10:49 pm
(Link)
Nav šaubu, ka visu ko šaipus visumam esi redzējusi, bet tā ļoti piesardzīgi minēšu, ka Angorvats ir kas ļoti īpašs:) Dajebkurā gadījumā, štrunts ar visām detaļām, gaidīšu iespaidu aprakstus :))
[User Picture]
From:[info]blond
Date:January 20th, 2016 - 12:26 am
(Link)
Baidos, ka trūks vārdu :)
[User Picture]
From:[info]basta
Date:January 19th, 2016 - 10:50 pm
(Link)
Taapeec arii Birma bija laba, ka tur tuuristu maz. Paskat kaut vai Pagan/Bagan bildes. Ankoorvats ir varnens, bet milziigs bishu strops.

hackers counter system