|
[Jun. 19th, 2015|01:28 pm] |
|
|
|
Comments: |
Vispār jau laikam viņu sauc par lapu kāpostiem, mums aizdomas.
From: | unpy |
Date: | June 19th, 2015 - 01:55 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Pfe. Pilnīgi izslēgts, šitik vulgārus vārdus smalki ļauži nelieto.
Starp citu, biznisa ideja. Anglosakšu interneti dzied slavas dziesmas ne tikai keilam, bet arī bakvītam. Ņemam griķus, sabeŗam viņus puskilogramīgās kartona tūtās, uzlīmējam virsū ūsas un glītā šriftā saliktu uzrakstu "Bakvīts" un pārdodam par pieciem eiro tūtā! PROFIT!!!
From: | unpy |
Date: | June 19th, 2015 - 02:48 pm |
---|
| | | (Link) |
|
:)) Un tirgojam Kalnciema ielas superkvartālā! Šitais aizietu, ka dimd, jā.
tas gadījumā nebūs lētāk kā veikalā? piemēram es pārstāju ēst griķu pārslas tad, kad a) iestājās griķu krīze un tos vispār vairs nekur nevarēja dabūt un b) kad pēc šīs pašas griķu krīzes manas griķu pārslas maksāja ne vairs zem lata, bet ap trim.
Ai nē, parastais bakvīts, tas, kas nav pārslots vai sapakots vārāmajās paciņās, kilogramā maksā drusciņ pāri divītim, un tas ir mazumtirdzniecībā. Gan jau tad, ja ņem kādus 100 kilogramus, ir vēl lētāk.
kas man allažiņ liek domāt par to, vai tad citiem kāpostiem lapu nava. bet dies ar tām lapām, ka tik nesauc par kalē.
būs laikam beidzot jāiet apskatīties, kas tas īsti ir par augu. jo manā galvā lapu kāposts ir kaut kas no brīvo vakanču sērijas.
keils ir viens (visneēdamākais, bet visveselīgākais) lapu kāpostu paveids. Vēl ir čards, kollardi un gan jau vēl kaut kādi zvēri.
Nē, varam jau visus salāt-kāpost-pūķkāpost-rožkāpost, rapš un sinepjveidīgos vienkaŗšu turpmāk saukāt par brasikām un lieta darīta. | |