zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[May. 29th, 2015|10:41 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]milda
Date:May 29th, 2015 - 02:20 pm
(Link)
skatoties cik ilgi pirms pagrieziena auto ir ieslēdzis labā pagrieziena rādītāju. pats manevrs tomēr ir stipri vēlāk. un ja pie krustojuma ir sarkanais un abi stāv (situācija, kad velo ir blakus auto), kur auto griezīs pa labi, bet velo brauks taisni - nu tur velns viņ zin kā ir pareizi. dzīvē jau auto palaiž vispirms velo un tad griež pa labi. ko citu? :D
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 29th, 2015 - 03:52 pm
(Link)
diemžēl biežāk nepalaiž vis, lai gan situācija visā visumā uzlabojas, un autobraucēji tomēr sāk ievērot augstāk minēto noteikumu punktu, kuru īpaši tev varu arī vēlreiz atkārtot:
138. Nogriežoties pa labi vai pa kreisi, transportlīdzekļa vadītājam jādod ceļš gājējiem, kas šķērso to brauktuvi, kurā viņš nogriežas, un velosipēdu vadītājiem, kuru ceļu viņš šķērso.
[User Picture]
From:[info]src
Date:May 29th, 2015 - 04:06 pm
(Link)
pag, te augstāk mēs runājam par brauktuvi, kur nav velo ceļa.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:May 29th, 2015 - 04:24 pm
(Link)
jā. es ar par situāciju, kad nav velo joslas un velosipēdists vālē pa brauktuvi masīnai labā pusē, kas taisa labo pagriezienu. baigi nejaukas tādas situācijas. bet nu tā kā pamatā jau tomēr skatās uz velobraucējiem kā uz visneprognozējamāko satikmes dalībnieku daļu, tad esmu ievērojusi, ka vairumā laiž un palaiž neskatoties uz to, ko saka CSN. jāsaka, ka arī vakar man bija patīkams pārsteigums un viens velobraucējs uz ietves mani kā gājēju palaida, apstājoties un gaidot, kamēr es brīnoties un minstinoties pabeidzu šķērsot ietvi. kaut es jau bremzēju un laidu viņu. kaut ko tādu es savā dzīvē no velobraucēja piedzīvoju pirmo reizi. jāteic, ka tas bija kungs manos gados nevis jaunietis ar fiksīti vai meitene plīvojošos brunčos :)
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:June 4th, 2015 - 03:57 pm
(Link)
Vienalga, te pēc noteikumiem ir skaidrs, ka nevar ātri apsteigt velosipēdistu un tad griezt pa labi, neskatoties, ka tu nogriez viņam ceļu. Tā darītu tikai idioti.

Jo citādi ja nogriežoties ieņem maksimāli labējo stāvokli, tad velosipēdists tāpat tev garām pa labo pusi netiks, un problēmas kā tādas nebūs.
From:[info]affair
Date:May 29th, 2015 - 04:07 pm
(Link)
227. Vietās, kur velosipēdu vadītāju braukšanas trajektorijas krustojas ar pārējo transportlīdzekļu braukšanas trajektorijām un velosipēdu vadītājiem ir priekšroka, velosipēdu vadītāji drīkst turpināt braukt tad, kad tie novērtējuši attālumu līdz transportlīdzekļiem, kas tuvojas, kā arī novērtējuši to braukšanas ātrumu un pārliecinājušies par drošību.

hackers counter system