zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Nov. 10th, 2014|09:05 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[muz |asociāciju sektors - kinoteātrī]

iezīmējas pirmdienu dinamika – brokastīs ap astoņiem vakarā ēst pasaulē garšīgāko meduskūku
mums tai tiešās pirkšanas pulciņā viens mazs, brašs, apsviedīgs un izklaidīgs zaķis tādu cep
es pēc savām pāris dežūrām jau visu principā pasūtu uz personisko simpātiju bāzes, pārsvarā no tiem, kuri dežurantiem nesarežģī dzīvi
vispār tā spēlēšanās veikalos nav nekāda vieglā, īpaši, ja sakrīt vairāki žopas faktori reizē
piemēram, pagājšpirmdien es dežurēju, mēs pārmaiņas pēc bijām kinozālē un ar dažiem žopas faktoriem at work, un tad nu es pusi dienas lēkšoju augšā lejā augšā lejā augšā lejā augšā lejā pa trepēm, pēc dežūras pārnācu mājās bez pakaļķepām, nevarēju i pār lūpu pārspļaut, pat cibā kaut ko ierakstīt spēka pēc tam nebija vairākas dienas, un vispār vienīgais, ko smadzenes tādā vakarā spētu pārvārīt, būtu pilnīga bezsatura čikfliki, grāmatiņu palasīt jau bij par traku
bet man joprojām šķiet, ka mana ideālā backup nekvalificētā profesija varētu būt tetrismāsters supermārketa plauktos, no tetra es varētu izmānīt gandarījumu
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]basta
Date:November 10th, 2014 - 09:16 pm
(Link)
ok, tad dod zinju, kad esi gatava peedeejai rindkopai pieveersties.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 10th, 2014 - 09:22 pm
(Link)
tev ir man openings? :)
[User Picture]
From:[info]basta
Date:November 10th, 2014 - 09:40 pm
(Link)
jaa, mieriigi!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 11th, 2014 - 01:10 am
(Link)
pierakstu blociņā!
From:[info]unpy
Date:November 10th, 2014 - 09:21 pm
(Link)
Tiešās pirkšanas pulciņš ir tas saprātīgais laika pavadīšanas veids, kur ražotāji/audzētāji uz savstarpēji izdevīgiem no sacījumiem pa tiešo saietas ar pircējiem neformālā atmosfērā, neveidojot muļķīgas starpnieku, kases aparātu un ciltas barjeras, kas cilvēkus vairāk šķeļ, nekā vieno?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 10th, 2014 - 09:26 pm
(Link)
dikti jau nu poētiski aprakstīji, bet principā jā
From:[info]unpy
Date:November 10th, 2014 - 09:34 pm
(Link)
Bāzes punkts jums kur?
/lai gan šo, iespējams, ņemot vērā iknedēļas VIDa histērijas pieaugumu visos virzienos, nemaz tik atklāti teikt nebūtu vēlams/
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 10th, 2014 - 10:22 pm
(Link)
tas jau nav arī nekas nelegāls :) bet katrā ziņā mūsu pulciņš šobrīd ir pilns, bet var pieteikties waitinglistē, ko tu gan jau nedarīsi, bet varbūt kādam citam noder infa
From:[info]unpy
Date:November 10th, 2014 - 10:27 pm
(Link)
Nu, pa VIDa gaiteņiem klīst papīrs, kas visu šo tuvākajā laikā padarīs no puslegāla par pavisam nelegālu, starp citu. Vai arī ļoti finansiāli neizdevīgu vairs.

Steigties man nav, kur, esmu par šo reizēm domājis, ka vajadzētu piebiedroties vienam no šādiem pulciņiem, taču, kā jau viss, tas palicis kādā nodomu protokolu līmenī:)) Te vienkārši pamanīju, ka visa veida izdevīgi gardumi paši skrien mutē, bija grēks nepainteresēties sīkāk:))
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 10th, 2014 - 10:39 pm
(Link)
pret to gardumu skriešanu mutē gan ir jāiemaina arī pasvīšana, tā ka nav viss tik rožaini :) turklāt tās pārsvarā ir izejvielas, no kurām pašam vien būs jāgatavo, turklāt (unpij, pārkrusties) no bioloģiskajām saimniecībām :)
From:[info]unpy
Date:November 10th, 2014 - 10:47 pm
(Link)
Esmu lietas kursā par to, ka Tik rožaini viss nav gan. Savukārt, ja viss ir tīrs un sasodīti bioloģisks, tad jau nekas tur nav lētāks, vienkārši drusku dārgāks par veikalu vulgaris, bet ļoti bioloģiskāks, ja vajag, vegānāks un citos veidos košerīgāks?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 10th, 2014 - 10:53 pm
(Link)
es kā izlaidīgā buržuju cūka nemācēšu komentēt cenas, bet mani totāli apmierina razklads ēst labi audzētu pārtiku, un naudiņu par to rokā iespiest tam cilvēkam, kurš viņu pats ir audzējis, un ja vēl ar tādiem pašiem tēriņiem kā veikalā, tad pavisam brīnišķīgi
reku lasāmviela drusku http://tiesapirksana.lv/kas.html
From:[info]unpy
Date:November 10th, 2014 - 10:59 pm
(Link)
Paldies, tiešām ar interesi apskatīšos.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 10th, 2014 - 10:44 pm
(Link)
bet par to klīstošo papīru pastāsti. pvd, piemēram, ir pilnīgi apmierināti ar to, kas notiek šitādos pulciņos. vids savukārt lielās šaibās uz katra pārdevēja sirdsapziņas.
From:[info]unpy
Date:November 10th, 2014 - 10:56 pm
(Link)
Ja atcerēšos, rīt pameklēšu, šodien nudien liels laiskums un pelnīts atslābusms, ja īsi, jau vienreiz no sirds grasījās šo visu pievērt, gan jau, ka pašā struktūrvienībā izrādījās pārāk daudz šādu izklaižu cienītāju:))

Pamatdoma jau ir tāda, ka nav viss tik vienkārši, lai viss būtu tikai uz pārdevēju sirdsapziņas. Pircēji organizē telpas? Kā maksā? Nekā? A kā tad telpu īpašnieks var skaitīties slavenais normatīvos aktos pieminētais "rūpīgs saimnieks" un kur, ja norēķinās kaut kādos nemateriālos labumos(piemēram, reklāmā), ir šo nemateriālo labumu pārrēķins naudas izteiksmē, attiecīgi, daļas atskaitīšana VIDam? Utt. Neaizmirsti, ka tā ir struktūra, kas gandrīz izairēja normatīvo aktu grozījumus, ka ikvienam, kurš organizē talkas un pieaicina tur kādus cilvēkus, kas nav ģimenes locekļi, par to viņiem atlīdzinot ar kartupeļiem vai sātīgām pusdienām, šis viss iegūtais labums jāpārrēķina naudā un, attiecīgi, jāsamaksā nodokļi :))
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 10th, 2014 - 10:59 pm
(Link)
savukārt ar otru roku represīvās struktūras paijā galviņu, nu piemēram, varam izsniedzis pulciņu kustībai vides balvu "par ieguldījumu zaļā dzīvesveida popularizēšanā un praktiskā iedzīvināšanā" :)
From:[info]unpy
Date:November 10th, 2014 - 11:00 pm
(Link)
Nu, VARAM VIDam nav nekāds draugs vai noteicējs :D
[User Picture]
From:[info]lara
Date:November 10th, 2014 - 09:55 pm
(Link)
es tieši nupat saņēmu brīdinājumu, ka mani izslēgs no tiešās pirkšanas pulciņa, ja aktīvi neiesaistīšos dežūrās. es nedežūrēju, jo nav laika. šķiet, ka būs jāizstājas.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:November 10th, 2014 - 10:18 pm
(Link)
un es kāreiz gribēju apjautāties par vakancēm tavā pulciņā...
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 10th, 2014 - 10:19 pm
(Link)
tā jau ir, ka tas viss turas uz solidaritātes
[User Picture]
From:[info]kalevala
Date:November 11th, 2014 - 07:41 am
(Link)
Man ir tādi mīluļi, kas pieved klāt, tiesa, nekādu meduskūku tur nav, tikai zaļbarība (pašlaik ziemā gandrīz tikai dīgsti), un ir noteikts minimālais pasūtījuma apjoms. Bet visu vasaru un agru rudeni nodraudzējāmies cieši un tuvu. Dežūras man laikam nederētu gan.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 11th, 2014 - 04:47 pm
(Link)
tas ir no vienas saimniecības? vai kā jūs organizējat pievešanu klāt?
[User Picture]
From:[info]kalevala
Date:November 12th, 2014 - 08:54 am
(Link)
Jā, no vienas gan, tā ir Ilze Lipska un viņas komanda. Sāku piedalīties agrā pavasarī, kad bija tikai dīgsti, pamazām aizvien vairāk visa kā (nātrītes vispār vau, ak, zupiņas un pesto), un tad visu cauru vasaru lielisks dārzeņu piedāvājums, un nu jau atkal tikai dīgsti (apmēram 10 veidu). Ja interesē, iedo e-pastu, pārsūtīšu viņas beidzamo piedāvājumu.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 12th, 2014 - 11:53 am
(Link)
viņa mums ved dīgstus jau otro nedēļu :)

hackers counter system