siļķe peņuārā |
[May. 12th, 2013|01:44 pm] |
kants ir brīnišķīgs un highly stealthy namatēvs. viņš neuzkrītoši grozās pa virtuvi, it kā neko nedara, neko nedara, neko nedara, un pēkšņi liek galdā to un šito un vēl mazliet tā tur, kas nekā nedarīšanā pagatavots. ja lakšu pesto tapšanu vēl mazliet nodeva blendera rukšķēšana, tad holandes mērce sparģeļiem savu peldi karstā ūdenī jau izpildīja pilnīgi nemanāmi. viesiem atlika tikai ēst. tad mēs visi bijām pillā un lillā un cepām bezē ar matu fēnu un trijos naktī spēlējām bakgamonu ar pilnīgu noteikumu amnēziju partijas sākumā un total recall partijas beigās. tagad man vajag mājās bakgamonu. un tādu auksto zupu, kādu kants gatavo. slightly related: |
|
|
Comments: |
| From: | jim |
Date: | May 12th, 2013 - 03:05 pm |
---|
| | | (Link) |
|
aha, arī mūsu galdiņš par līksmo vakaru uz šīs salvetes maliņas pieraksta lielu pateicību namatēvam, lai lūdzu gatavo vēl
| From: | blond |
Date: | May 12th, 2013 - 04:37 pm |
---|
| | | (Link) |
|
man gribētos kaut ko dzirdēt par to auksto zupu
| From: | kants |
Date: | May 12th, 2013 - 05:32 pm |
---|
| | | (Link) |
|
pamatā gurķis, vārīti kartupeļi, olas un redīsi, tad klāt daudz sakapāti loki, dilles un baziliks, tad diedzētas redīsu sēklas, sāls un pipari, sinepes un mārrutki un to visu biezā kefīrā.
| From: | blond |
Date: | May 12th, 2013 - 06:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
mmm. dievīgi. kāpēc es šodien trigū iepirkos skābeņu zupai, ne aukstajai? labi, jaunnedēļ. | |