|
[Oct. 29th, 2011|07:00 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | ieva |
Date: | October 29th, 2011 - 11:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
pag, tad tu saki, ka paši sulu neviens nespiestu? ok. bet galvenā doma jau bija tāda, ka acīmredzot sanāk lētāk, ja reiz gadūzī tādu sulu dod. attiecīgi variants b: tante oļa vietējā ciemā tirgo šito trīslitrenēs pa 15 sāņiem. but then again - kāpēc lai tante oļa to darītu, ja reiz to sulu tik šausmīgi grūti ir saspiest?
es liktu uz to, ka tante oļa tādu ir izspiedusi vietējā ciemā un atnesusi parāde segšanai uz barčonu, kur to žigli nofurķī koktēļos. nu jo vispār (te sāk runāt ar pvd un vidu mazliet pazīstams frukts) bez pavadzīmes un pārtikas analīzēm n all that shit tādu andelēt ir bezmaz līdzvērtīgi kandžai (un es pārspīlēju tikai mazlietiņ). tāpēc nofurķīt trīslitreni ir reāli, turēt pastāvīgai tirdzniecībai samērā nedroši. un īstā ābolu sula pēc 2 dienām ledusskapī ir jau čau, starp citu.
| From: | ieva |
Date: | October 29th, 2011 - 11:57 pm |
---|
| | | (Link) |
|
your guess is as good as mine.
mine might be just a tad more educated.
| From: | ieva |
Date: | October 30th, 2011 - 12:07 am |
---|
| | | (Link) |
|
educated? kaut balstīts uz pieņēmumu, ka tante oļa brauc uz rīgu bāros dzert, lai pēcāk norēķinātos graudā. ar savām kuslajām rociņām sūri grūti saspiesto ābolu sulu!
es esmu bijusi gan spiedēju pusē, gan andelētāju pusē, so, yes, mighty more educated.
| From: | zin |
Date: | October 30th, 2011 - 10:47 am |
---|
| | | (Link) |
|
es kā cilvēks, kas ir to darījis teikšu, 100 l ābolu sulas ir ļoti smags, bezapstājas darbs 2atā visas dienas garumā (aš no paša rīta līdz melnai tumsai, pa vidu aprijot sviestmaizi), pēc kura nākamajā dienā tu cilvēks nevari sieru nogriezt, jo uz plaukstas milzīgs zilums un nazi vispār nevar rokā noturēt. un nē, es vairs neparakstīšos tikai 2atā 100 litrus spiest ever. protams, jā, talku var taisīt un whatnot, tad pieskaitam pie izmaksām talkas ēdināšanu, dzirdīšanu un to, ka viņi noteikti to sulu arī gribēs pa trīslitrenei (vismaz) izvazāt. bet vispār tiek aprēķināts darbs. x cilvēki, n stundas un tāme- y ls/stundā, cik kuram cilvēkam savs laiks pašam ir dārgs.
es zināju, ka tu visu izstāstīsi :) | |