|
[Oct. 29th, 2011|07:00 pm] |
|
|
|
Comments: |
es liktu uz to, ka tante oļa tādu ir izspiedusi vietējā ciemā un atnesusi parāde segšanai uz barčonu, kur to žigli nofurķī koktēļos. nu jo vispār (te sāk runāt ar pvd un vidu mazliet pazīstams frukts) bez pavadzīmes un pārtikas analīzēm n all that shit tādu andelēt ir bezmaz līdzvērtīgi kandžai (un es pārspīlēju tikai mazlietiņ). tāpēc nofurķīt trīslitreni ir reāli, turēt pastāvīgai tirdzniecībai samērā nedroši. un īstā ābolu sula pēc 2 dienām ledusskapī ir jau čau, starp citu.
| From: | ieva |
Date: | October 29th, 2011 - 11:57 pm |
---|
| | | (Link) |
|
your guess is as good as mine.
mine might be just a tad more educated.
| From: | ieva |
Date: | October 30th, 2011 - 12:07 am |
---|
| | | (Link) |
|
educated? kaut balstīts uz pieņēmumu, ka tante oļa brauc uz rīgu bāros dzert, lai pēcāk norēķinātos graudā. ar savām kuslajām rociņām sūri grūti saspiesto ābolu sulu!
es esmu bijusi gan spiedēju pusē, gan andelētāju pusē, so, yes, mighty more educated. | |