|
Oct. 30th, 2011|10:47 am |
es kā cilvēks, kas ir to darījis teikšu, 100 l ābolu sulas ir ļoti smags, bezapstājas darbs 2atā visas dienas garumā (aš no paša rīta līdz melnai tumsai, pa vidu aprijot sviestmaizi), pēc kura nākamajā dienā tu cilvēks nevari sieru nogriezt, jo uz plaukstas milzīgs zilums un nazi vispār nevar rokā noturēt. un nē, es vairs neparakstīšos tikai 2atā 100 litrus spiest ever. protams, jā, talku var taisīt un whatnot, tad pieskaitam pie izmaksām talkas ēdināšanu, dzirdīšanu un to, ka viņi noteikti to sulu arī gribēs pa trīslitrenei (vismaz) izvazāt. bet vispār tiek aprēķināts darbs. x cilvēki, n stundas un tāme- y ls/stundā, cik kuram cilvēkam savs laiks pašam ir dārgs. |
|