zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 15th, 2011|11:40 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 15th, 2011 - 11:55 pm
(Link)
ērman, tu esi zelts un fountain of knowledge :)
es tā esmu dzirdējusi, ka gailenes varot saldēt tikai jau ceptas. please confirm.
From:[info]eermaniitis
Date:June 16th, 2011 - 12:00 am
(Link)
manējā sēnes tikai ceptas - neatkarīgi no šķirnes

bet var arī nesaldēt - sacep taukos, tā lai tauki pāri klājas (un cepot ūdens izgaro-tad taukus vairāk klāt) un sapilda burciņās un vai nu pagrabā un tad ledskapī

mēs sēnes saldējam tikai vārāmās - izvāra, drusku pacepina, lai sausāks un tad maisiņos un saldētavā
From:[info]eermaniitis
Date:June 16th, 2011 - 12:02 am
(Link)
ak, jā - burkānus vai nu grieztus vai rīvētus ;) a to sanāks fušieris ;)
[User Picture]
From:[info]millers
Date:June 16th, 2011 - 12:13 am
(Link)
priekskam burkànus saldèt?
From:[info]eermaniitis
Date:June 16th, 2011 - 12:16 am
(Link)
ērti - ja nav pagraba, tad paša audzētos (ne pirktos) sarīvē un porcijās sasaldē - kad vajag, tad iemet visu sasalušo porcijas kluci zupā

kaut kā tā - pirkt un saldēt un sevi pērt, piekrītu ;)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:June 16th, 2011 - 04:29 pm
(Link)
O, jā! Rīvētus - ideāli zupai piebērt, ja aizmirsies nopirkt
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:June 16th, 2011 - 11:22 am
(Link)
nav obligāti jācep. var arī tikai pirms saldēšanas noplaucēt (2 min paturēt verdošā ūdenī). tad nepaliek rūgtas. vispār vēl šo to ir labi plaucēt pirms saldēšanas, jo daudzkam ir tendence palikt rūgtenam. burkāniņiem, piemēram.

hackers counter system