zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 11th, 2010|02:39 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

4x stipras hoominu rokas vs 1 septiņkilogramīgs kaķis = asinis un spalvas pa gaisu, rūdis win.
ja viņš kaut ko ļoti negrib, tad es nezinu kā lai piedabū viņu to izdarīt. tagad, redzējies, izdomājis, ka prettārpu ripas neēdīs. ni un ni un neparko. tas pats rūdis, kurš iepriekš vienmēr ir paklausīgi un vispār nepretojoties uzņēmis visas vajadzīgās ripas. hoomin fail, pls to halp?
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]
Date:June 11th, 2010 - 02:54 pm
(Link)
izklausīsies jau sadistiski, bet maniem neklausīgajiem kaķiem savulaik līdzēja ietīšana deķī vai iekārtošana vinila somā, atstājot galvu laukā.
[User Picture]
From:[info]lenora
Date:June 11th, 2010 - 02:55 pm
(Link)
jāsasmalcina tablete pēc iespējas mazākos gabalos ar nazi vai kādā nebūt citā tehnikā (reizēm labi noder divas karotes), jāizšķīdina nelielā ūdens daudzumā, jāievelk špricē, jāsatīsta kaķis kādā nebūt vecā paltrakā (tā lai ar priekškājām nevar noskrāpēt) un ar šprici jāielaiz tā žļurga lopiņam mutē, tā uzmanīgi mutes kaktiņā, lai nabags neaizrijās. īzī-pīzī.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 11th, 2010 - 07:27 pm
(Link)
ja viņu varētu noturēt nekustīgi kaut sekundi! viņš ir ļoti, ļoti stiprs, un pat tableti nevar iebāzt mutē (kas prasītu mazāku laiku nekā ielaist izšķīdinātu), viņš ar spēku tur ciet žokļus!
From:[info]chaika
Date:June 11th, 2010 - 03:02 pm
(Link)
mēs, kad savas kaķenes uz dušu nesām, arīvienmēr vateņos noģērbāmies - galvenais satvert aiz visām 4 pekām un sadistiskās darbības var sākties
[User Picture]
From:[info]mdz_snifs
Date:June 11th, 2010 - 03:06 pm
(Link)
Ietīt segā un tableti pa mutes kaktiņu var lieliski iebāzt.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:June 11th, 2010 - 03:15 pm
(Link)
jā, es arī tinu segā, lai gan "pa kaktiņu iebāzt" man neizdodas. toties izdodas ar vienas rokas rādītājpirkstu un īkšķi turēt vaļā žokļus un ar otru roku grūzt to sasodīto tableti rīklē.
lai gan mans kaķs ir arī atrijis tableti pēc šitā.
[User Picture]
From:[info]mdz_snifs
Date:June 11th, 2010 - 03:58 pm
(Link)
Tas gan. Tam man palīdzēja paturēt purniņu ciet un pabraucīt kaklu kā zosij uz nobarošanu, lai rij nost.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 11th, 2010 - 07:36 pm
(Link)
šito izpildot, man rūdis kādas 5 reizes iekoda pirkstos :)
[User Picture]
From:[info]tanstaafl
Date:June 11th, 2010 - 05:51 pm
(Link)
Man bija tieši tas pats gadījums — dzīvnieks ar trakām acīm un putām gāžoties no mutes (tas no sasmalcinātajām tabletēm) izrāvās no sešām (!) rokām un aiznesās uz tālāko stūri nomazgāt savu kaunu.

Bet veterinārārste vienpersoniski, dzīvniekam izrādot vien absolūtu vienaldzību pret procesu, tomēr viņu attārpoja. Viņa stingri saņēma viņu aiz ādas kakla aizmugurē, lai nekustās, tad veikli iebāza to šļircveidīgo (bez adatas) objektu mutē un iespieda pastu, pēc tam (joprojām turot aiz čupra) dažas reizes pabraucīja kaklu no augšas uz leju. Kaķis, kā jau teicu, to uztvēra ar pilnīgu (un negaidītu) nonšalanci. Vienīgais, šai metodei der pasta, nevis tabletes.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 11th, 2010 - 07:35 pm
(Link)
pie daktera kaķi arī citādāk uzvedas nekā mājās, fakts. šis laikam ir prātīgākais rezerves variants, lai arī sanāks tad 2x iet pie veta, jo attārpošana ir vajadzīga nedēļu pirms potēšanas :)
[User Picture]
From:[info]tanstaafl
Date:June 11th, 2010 - 07:47 pm
(Link)
Izskatījās tik vienkārši, ka es nākamreiz mēģināšu pati. :) Vari pamēģināt pirmo darbību - saņemšanu aiz čupra ādas visā kakla garumā, ar visiem pirkstiem, paskaties, vai šis pretojas un kā reaģē uz aizdomīgām darbībām pie purna.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 11th, 2010 - 07:49 pm
(Link)
ja ož pēc drontāla, viņš reaģē jau 20 cm attālumā, un viņš ir tiešām ļoti spēcīgs zvērs. ar bloķētām ķepām un piespiests pie grīdas un nokausēts un ar nosieptu škvarņiku zinko viņš dara? ar spēku tur ciet žokļus, lai nevar iebāzt ripu!
[User Picture]
From:[info]tanstaafl
Date:June 11th, 2010 - 08:18 pm
(Link)
Izklausās pēc zvēra ar dzelžainu pārliecību par savu taisnību :)
[User Picture]
From:[info]krii
Date:June 11th, 2010 - 05:54 pm

Kā iztikt bez vardarbības ģimenē

(Link)
Es daru tā:
1) ņemu vienu mazītiņu maltās gaļas piciņu un rūpīgi iemīcu tableti pašā tās viducī, rūpīgi raugoties, lai nepaliek neapgaļotas malas;
2) paņemu klēpī kaķi un, glaudot viņu, iemidzinu modrību, līdz šis atslābinās un sāk murrāt;
3) atslābinātam, pusiemigušam kaķim ar vienu roku paveru žokļus, ar otru zibenīgi iesviežu rīklē tableti gaļas apvalkā;
4) turpinu glaudīt kaķi, kurš sākotnēji tā kā gribētu svešķermeni izspļaut, taču sajutis gaļas garšu parasti izšķiras par norīšanu.
Var, protams, gadīties, ka kaķis pārsteigumā tableti izsprauslā - tādā gadījumā ņemam jaunu gaļas piciņu un pēc kādas pusstundas pricedūru atkārtojam.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 11th, 2010 - 07:30 pm

Re: Kā iztikt bez vardarbības ģimenē

(Link)
tur laikam vajag citas ripas, ne drontālu. jo drontāls ir samērā lielas tabletes, un rūdis palika traks no tās atrašanās jau kādus 20 cm no viņa purniņa, tātad smaka ir stipra. protams, arī iesmalcināšana ēdienā nelīdz, kaut gan viņš ēd visu kas nekust un kust.
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:June 11th, 2010 - 06:06 pm
(Link)
Man vislabāk strādāja šāds variants - sasmalcini tableti, iejauc kādā homogēnā smērvielā, teiksim, biezā krējumā un uztriep uz purna. Nolaizīs, ka nemetas, jo netīru purnu neviens sevi cienošs kaķis nevar izturēt.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 11th, 2010 - 07:33 pm
(Link)
es tik daudz nespēšu uzsmērēt! ripas vien ir diezgan lielas, un uz rūda dzīvsvaru vajag daudz, un viņam laikam šausmīgi riebjas to ripu smaka (skat. augstāk)
[User Picture]
From:[info]after_dark
Date:June 11th, 2010 - 06:48 pm
(Link)
viens hooman uzsēžas kaķim virsū, tā lai šim ķepas nobloķētas un attaisa vaļā muti. otrs hooman ātri iebāž tableti rīklē. dziļi rīklē, citādi izspļaus. :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 11th, 2010 - 07:34 pm
(Link)
tas kaķis sver 7 kilo un ir šausmīgi stiprs un ļooti asiem nagiem, turklāt taisot vaļā žokli (kuru viņš ar baigo spēku turēja ciet) viņš vienkārši kož pirkstos :)
otram kaķim ar šādu tehniku iebarojām bez problēmām, jo maziņš un vārgs :) ar otru kaķi sākās problēmas.
[User Picture]
From:[info]after_dark
Date:June 11th, 2010 - 08:22 pm
(Link)
nevajag nekādus 7. man kaķene sver tikai 4, bet odnoj levoj tiek galā ar diviem ārstiem :) žoklis jātaisa vaļā ar abām rokām - no augšas un apakšas, tad grūtāk iekost.

hackers counter system