|
[Apr. 2nd, 2010|03:17 pm] |
|
|
|
Comments: |
p.s. un vispār, ja plāno nopietni pievērsties cepeškrāns pasaulei, iesaku iegādāties cepamo papīru. ļoti noderīgs, it īpaši nūģiem un diletantiem. piemēram, augstāk minētos pīrādziņus drošāk cept uz tā papīra, tāpat arī kūkas un kēksus utt. vieglāk dabūt ārā no veidnēm un nav pismačs ar diezgan neērto veidņu ietaukvielošanu.
Kāds vispār mūsdienās kaut ko cep bez cepamā papīra? :)
| From: | _re_ |
Date: | April 2nd, 2010 - 08:44 pm |
---|
| | | (Link) |
|
hm, jā.. :)
vispār cep gan, jā :) vai nu gadījumā, kad cepampapīrs liekas lieka greznība (piemēram, šādai, brīnišķai šokokūkai, vai arī, ja viņa vienkārši nav mājās.
Tādas lietas, kuras bez stresa var izgāzt no formas un atgāzt pareizā stāvoklī, es arī cepu bez papīra, bet, piemēram, cept siera kūku dziļajā teflona formā, ieklājot cepamo papīru, man ilgi nebija ienācis prātā, iekams kāds nepateica :) Visādus pīrādziņus un cepumus jau sen kā neliekam pa taisno pannā, atkrīt ķēpāšanās ar eļļu.
jē, man jau ir cepampapīrs, nopirku speciāli šokodesas ietīšanai :)
un pīrādziņi mani iedvesmo! | |