zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Apr. 2nd, 2010|03:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:April 2nd, 2010 - 03:55 pm
(Link)
ceļa vārdi ir tādi - lai tevi šīs rindiņas nemulsina. ja vien krāsns vispār ir regulējama, tad tā arī dari, sildi līdz 190 grādiem un tad arī liec to sacepumu iekšā. nepiesilušā cepeškrāsnī nekad neko neliec, ja vien tā nav kāda sevišķa recepte. šajā gadījumā arī nevajag cept karstākā. gatavību pārbauda ar nazīti/dakšiņu/irbulīti. kartupeļus jāgriež pēc iespējas plānākās ripiņās. principā var izmantot jau iepriekš novārītus kartupeļus. būs ātrāk gatavs.

salikums sīpoli+kartupeļi+krējums+siers strādā. aicinu izmantot timiānu vai raudeni.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 2nd, 2010 - 04:01 pm
(Link)
liels paldies, ļoti noderīgi. es noteikti iešautu kaut ko aukstā pečkā :)
tātad ir regulējamas un neregulējamas cepeškrāsnis? un vai ir tādi cepeškrāšņu termometri, ko var iemānīt pečkā un tad skatīties uz grādu cipariem?
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:April 2nd, 2010 - 04:04 pm
(Link)
nu, tak ir kaut kādas atzīmes uz cepeškrāsns palaišanas ripas: 1, 2, 3, 4- 3 r sacepumu grāds. vēl der izpētīt, vai cepeškrāsnij ir cepiens gan no augšas, gan no lejas, tas, lai neviļus neuzliekas pašā augšā un nepiededzina virspusi sacepumam uzreiz.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 2nd, 2010 - 04:18 pm
(Link)
manam eksemplāram ir tādas pašas liesmiņu ikoniņas kā augšas degļiem, cipari nefigurē. tātad termometra iegāde vai kas mani glābs? lidojoša muca vai kas cits?
From:[info]
Date:April 2nd, 2010 - 04:25 pm
(Link)
cik Tev tās liesmiņas pavisam ir? un elektriskā vai gāzes?

p.s. es savā malkas krāsnī nupatās ieliku cepties burkānkūku :))
From:[info]
Date:April 2nd, 2010 - 04:27 pm
(Link)
p.p.s.
mani jau te varbūt tūliņ apmētās ar puvušiem kabačiem par zaimošanu,
bet es tomēr stingri uzskatu, ka karpeļu sacepums bez virsū uzrīvēta parmas siera nav nekāds riktīgs karpeļu sacepums.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:April 2nd, 2010 - 04:26 pm
(Link)
Tad kaut kas šitāds būs rabsainieka trauks: http://www.lemona.lv/index.php?page=item&i_id=62362
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:April 2nd, 2010 - 04:40 pm
(Link)
nē, nav neregulējamu, bet reizēm cepeškrāsnis ir ļoti vecas, un regulēšanas mehānisms ir tutū:) jaunajām cepeškrāsnīm ir indikators, kas parāda, ka tā ir uzkarsusi līdz iestatītajai temperatūrai. es saprotu, ka tev tādas nav, turklāt temperatūras vietā ir 1,2,3,4? tādā gadījumā tev jāliek uz vidējo, un, ja tev nav cepeškrāsns termometra (tādus noteikti var nopirkt), varam pieņemt, ka līdz šai temperatūrai krāsns piesils pusstundas laikā. tikai nevirini viņu.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 2nd, 2010 - 08:06 pm
(Link)
Tik ilgi?!? Es, jāatzīst, savu veco gāzes plīti ilgāk par 5-10 minūtēm nekarsēju.
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:April 2nd, 2010 - 08:37 pm
(Link)
5-10 minūtēs pilnīgi noteikti nevar piesildīt. daudz ticamāk 15-20. bet drošs paliek drošs, 30 minūtēs nevar būt par maz.

hackers counter system