zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Dec. 29th, 2009|02:58 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ja vēl par gada listēm ar to un šito un vēl to tur, tad obviously teh bestest thing that's everest happeneded to me ir mans pasaulē labākais draudziņš. es nezinu, vai tas man par to, ka/kā esmu Dzīvē Cietusi (diezgan šaubīgi, jo, piemēram, no badā mirstošu āfrikas bērnu perspektīvas es ne sūda neesmu cietusi), vai par to, ka mūsu bērniem būs kādreiz jācīnās pret skynetu, bet te nu tas ir, un tas ir totally fucking awesome.
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]zuzanna
Date:December 29th, 2009 - 04:51 am
(Link)
Tu jau sen to biji pelnījusi un mana šodienas lielā mācība rāda - galvenais nevajag salīdzināties (pat ar Āfrikas bērniem ciešanās). Dzīvojiet ilgi un laimīgi, vai arī ko nu tur jums vajag novēlēt.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:December 29th, 2009 - 06:53 am
(Link)
Tādas lietas nav "par kaut ko", tādas lietas drīzāk ir "par spīti visam". Ar taisnīgumu tam nav nekāda sakara, paldies dievam :/
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:December 29th, 2009 - 09:56 am
(Link)
Piekrītu, ka tas nav "par kaut ko"', bet tāpēc ir ne mazāk brīnumaini.
:*
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:December 29th, 2009 - 10:21 am
(Link)
Ierosinu nedomāt, ka tas ir par kaut ko. Reiz, savā tālajā un skaistajā jaunībā (notraušam asareņas) es arī šitā padomāju - jejā, līdzšim ar tiem draudzeņiem ellīgi gājis, bet nu tagad - šis dievīgais, brīnumainais vīrietis, par kuru pasaulē labāka nav un nevar būt - tas man noteikti ir par to līdzšinējo piedzīvoto sviestu. Ka bija vērts mocīties, jo, re! tagad gan viss ir atrisinājies un yey! Lieki teikt, ar ko tas beidzās later, varbūt mūsu bērni arī kāddien cīnīsies pret Empire Strikes Back, vai arī nē, nezin. Mums joprojām ir laimīga, izdevusies laulība, kurā mēs viens otru nu jau 5 gadus netraucējam :) Uzmanies ar visu šito, ja. To to tev vecā tanta silti iesaka. Bet mirkli gan izbaudi :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:December 29th, 2009 - 01:19 pm
(Link)
tā jau man likās, ka par to skynetu būs pareizais :)

hackers counter system