ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2018-01-22 16:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par īres tirgus īpatnībām
Paraku internātu, kaut kādu ekspertu vāvuļojumus, kaut kādas statistikas un citu sūdu, bet tā arī netiku gudrs - kas īres tirgū pieprasītāks - nemēbelēts vai mēbelēts dzīvoklis, ja meklēju ilgtermiņa, ne īstermiņa īrniekus. Jūsu domas?

Žīds žmiedz to mēbel pirkt


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hmmm
2018-01-25 09:32 (saite)
Izmest tik vienkārši nevar. Ja iesi un fiziski metīsi ārā bez juridiska pamata (tiesas lēmums) un atbilstoša palīga, var sanākt iet pēc tam uz policiju skaidroties.

Toties var juridiski korekti visu sakārtot, sākot ar līgumu un beidzot ar naudas plūsmu - tb uzņemoties to "sāpi" pašam samaksāt visiem komunālo pak sniedzējiem, bet piestādot īrniekam vienotu rēķinu par kopējo summu.

Īrnieka ērtību labad var paredzēt, ka nekustamā īp nodokli un apdrošināšanu (ko noteikti arī vajag) iekļauj īres maksā, vai arī sadala pa ceturkšņiem un pieliek pie ikmēneša rēķina.

Jā, psiholoģisks terors ar rakstiskiem brīdinājumiem, sms atgādinājumiem un ierašanos klātienē iesniegt paziņojumu par parādu gan strādā.

Jā, ir arī mākleri un uzņēmīgi cilvēki, kas piepelnās, uzņemoties visu šo darīt kā arī nemaksāšanas riskus par taisnīgu samaksu un vienkārši pārskaitot summu X ik mēnesi īpašuma īpašniekam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?