ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2017-10-25 12:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par ģeopolitiku
Man mašīnā skan vai nu sd karte, vai Radio SWH Rock. Mājās pa TV drillējās LTV1 un ja godīgi jāsaka, tad tas būtu arī viss no vietējiem medijiem ko patērēju. Ja nu vēl dalfi virsrakstus kādreiz. Pietiek komi , satori un citas vietnes nonāk manā redzeslokā tikai caur FB vai šejieni, attiecīgi varam izdarīt secinājumu, ka es esmu visnotaļ sūdīgi informēts par notiekošo valstī, ja neskaita vēl “virtuves politikas” sesijas kas tiek bagātīgi slacītas ar konjaku.

Nu lūk, un jau sen kā nepievēršu uzmanību reklāmām, kas kādreiz bija mans maizes darbs. Es tā teikt esmu imūns pret šampūnu vai šokolādes batoniņu un mani var iekustināt ja nu vienīgi galējs stulbums (kā ar kazlēniņā bēee reklāmu tualetes papīram) vai ar kaut ko, kas liktu aizdomāties par cēloņiem un likumsakarībām.
Nu lūk, reklāmas aģentūras laikos , kad taisīja radio spotu plānu, SWH Rock pie iekļaušanas media miksā nonāca tikai tad, ja visur citur jau viss bija pārbāzts, bet naudas budžetā vēl gana. Un zinies ko, pa SWH Rocke es izdzirdu REKLĀMU, reklāmu, SWH Rock!! Aš apmulsu. Skatījos pēc citām šī reklāmdevēja reklāmām TV (LTV1) un bilbordos. Nu tur tā kā nebija, bet vienalga – SWH fakin Rock! Tas nozīmē ka citos rādžos ir nomočīts zili zaļš, bet paslinkoju grozīt pogu un gaidīt reklāmas pauzes, lai par to pārliecinātos. Paļaujos uz pieredzi, ka “rokā” liek tikai tad, kad citur vairs nav vietas.

Nu labi, un tagad pie reklāmas. Aeroflot reklamē lidojumus uz ASV caur Maskavu. Ne uz Kišeņevu, Ulanbatoru vai Gonžau, bet tieši uz ASV. Naheram? Rodas pirmais jautājums. Kāda mārrutka pēc Aeroflotam būtu mūsu radio jāreklamē kaut kādu konkrētu destināciju valsts, nu tur Ņujorka, Majami vai Losandželosa. Un tad es izdomāju sekojošo! Viss tas LIELĀS POLITIKAS dēļ. Tramps ieviesa sankcijas KF, un gluži kā uz Obamas sankcijām reaģējot KF atņēma savai nācijai pūdēto sieru un fuje grā, tā tagad uz jaunajām sankcijām atņēma iespēju tikt uz ASV. Jo pavei, kontrsankcijas ko ieviesa KF paredzēja 700 diplomātu darbības apturēšanu ASV vēstniecībā Krievijā. Kas incatni, šie 700 nebij vis amerikāņi, bet gan vietējie krievi, kas tur strādāja par klerkiem. Un kas vēl interesantāk, pēc tam Radio Svaboda izziņoja, ka pateicoties šai “mnogohadovačkai” krieviem uz ASV vīzu jāgaida fakin pus gads, jo nav kas to vīzu apstrādātu un izsniegtu. Vot, na ķebe pindos granatu! Visi halopi paliek mājās un Braitonbīču neredzēt kā savas ausis. Krāšņi. Un no tā izriet, ka Aeoroflotam vair nepietiek pasažieru ar ko aizpildīt savas sēdvietas lidojumiem uz ASV un viņi reklamējās pie mums. Vispār žēl tos krievus, ka viņu valdība ir tik dumja


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]black_data
2017-10-25 12:29 (saite)
Runājot par braukšanu pāri Vanšu tiltam, no kura var redzēt Airaflota reklāmu, skanot SWH rock... tu to CRV vēl neesi pārdevis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]racoon
2017-10-25 12:56 (saite)
No, crv vel pagalma

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?