ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2015-12-30 14:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par pirmssvētku drudzi
Šodien spiritos ļoti rūpīgi izstudējis akcijas preces, un ar tām pašām akcijas precēm rateļos aizstūmies līdz pie kases esošajai bezgalīgajai rindai sapratu, ka mana pirktspēja, dzērienu izvēle un apjoms ir stipri, stipri zem vidējā. Nevar taču būt tā, ka visi, kas stāvēja rindā pirms un pēc manis ir advokātu, zti vai naftas produktu tirdzniecības biroja izsūtāmie zēni, kuri ieradušies paņemt kortelīšus korporatīvam.

Ar centrāltirgu nebija labāk, jo man nekādīgi netop skaidrs, kur viens cilvēks taisās bāzt piecus kilogramus ikru, vai astoņus pilnizmēra zušus.

Un vēl mani izsita no sliedēm mans Rīgas čomiņš. Viņš redz varot dabūt melnos ikrus TIKAI par 80 eur/bundžā. Vai es ņemšot. Jezus. Astoņdesmit! Sarkanos, kurus pašam jāatīra var dabūt par 22EUR/kg. Un Čivasu spiritos par divdesmit. Attiecīgi par 42 + divas baltmaizes un vienu buņdžiņu kolas var sarīkot sev tādus svētkus ka prieks! Labi, vienu sviesta paciņu un kilogramu sāli ar jāpiemet.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pimpausis
2015-12-30 18:21 (saite)
Ka es Tev saku,sūdīgi dzīvojam, sūdīgi dzīvojam, bļin, pie Alafas darbadienas vidū nav kur mašīnu nolikt un tas nav pirmssvētku laikā. Veikali ceļas vieni pēc otriem. Nesaprotu, no kurienes nāk tā naudu, kuru tajās iepirkumu mekās var notriekt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kugis
2015-12-30 19:08 (saite)
Alfas stāvvieta nav mēraukla, jo daudzi tur atstāj auto, lai dotos ar sabiedrisko uz centru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]termostats
2015-12-30 20:55 (saite)
Un nav tā stāvvieta nemaz tik milzīga, kā dažiem labpatīk domāt. Tāpat arī daudzstāvenē augšējie stāvi pa dienu ir ciet, tur gan darbadienas vidū problēmu noparkoties nav.


Bet tam, ka dzīvojam ok, varētu piekrist. Vismaz pietiekoši ok, lai braucienu uz lielveikalu beigtu uzskatīt par kaut kādu biezuma pazīmi. Ir normāli aizbraukt uz veikalu ar auto, sapirkt visu ko vajag dažām dienām vai nedēļai, un ērti aizvest to visu mājās. Pie tam, tas bieži ir lētāk, nekā čakarēties pa piemājas veikaliem. Ja ne naudas, tad laika izteiksmē pilnīgi noteikti.

Bet nu vienai daļai tūdaliņu arī fakts, ka kādam budzim ir personīgais auto, vēl aizvien ir kaut kāds nesagremojams kosmoss. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?