ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2015-10-12 22:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par 12. oktobri. Diena Nr.1
Varšavu es neatceros nekad. Nav tādu pazīstamo ielu un pārliecības, ka nākamajā krustojumā būs jāgriež pa labi, vai kreisi. Ir tikai tāda dežavū sajūta, ka šito ēku esmu kaut kur jau redzējis. To patiesībā varētu teikt par visu Poliju. Nebeidzamais, sačakarētais ceļš no Kauņas līdz Varšavai, kur teju, teju būs bānis, bet viņa kā nav tā nav, un Tu maisies bezgalīgi garus kilometrus starp fūrēm, busiņiem, vieglajām automašīnām un noskrandušu reklāmu nolīmētām apdzīvotām vietām, kuras uzdzen tikvien kā dežavū sajūtu. Tāda ir pirmā diena.

Vakariņas bija draņķīgas, jo tartara gaļu viņi pasniedza samaltu, nevis sakapātu, smidzināja sīks lietus un pārplūdušās vannasistabas dēļ nācās mainīt nummuru.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]uldy
2015-10-12 22:22 (saite)
Pēc Varšavas ir stipri labāk - sākas Eiropa.

(Atbildēt uz šo)


[info]south
2015-10-12 22:39 (saite)
Nu nu, viss tik slikti, ka jāsāk raudāt. Nezinu cik bieži esi braucis pa Poliju, bet pēdējo 10 gadu laikā ir bijušas ļoti plašas un, galvenais, patīkamas pārmaiņas Polijas ceļos, kas tuvāko 5-10 gadu laikā uzspridzinās vispār visus priekšstatus un stereotipus par to, kā var attīstīt ceļu būvi (nevis lāpīt bedres).
Un atpakaļ iesaku braukt Varšava - Bialistoka - Augustova - Suvalki. Vismaz augustā šogad tas bija labāks variants par Lomžu

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?