ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2015-06-05 09:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par izgulēšanos
Vakar ielīdu gultā ap desmitiem, uzstellēju pagājušās nedēļas kiseļevu ķubikā un laimīgs aizmigu. Dikti labi izgulējos, bet pirms izdzišanas tomēr pirmo sižetu no šā investigatīvās žurnālistikas šedevra tomēr paspēju noskatīties.

Karoče tā, FIFA korupcijas skandāls un činavnieku aizturēšana divas dienas pirms FIFA prezidenta vēlēšanām ir puvušo rietumu un it īpaši ASV uzbrukums tābrīžā un nu jau pārvēlētajam FIFA prezidentam (vārdu jau aizmirsu) kā atriebība par to, ka pretēji puvušo rietumu un it īpaši ASV pretestībai viņš tomēr bija nelokāms un 2018 gada spēles savulaik nolēma rīkot Krievijā. Vēl viņš bija tiesnesis ASV un PSRS basketbola finālmačam 1970kurā tur gadā, kad pateicoties viņa lēmumam spēli pagarināja par trim sekundēm un PSRS uzvarēja ASV ar 51:50. Prezidents Putins jau arī esot devis skaidru signālu puvušajiem rietumiem, ka futbolu nevajag jaukt ar politiku un stingri nostājās pārvēlētā FIFA prezidenta pusē!

Sapratāt bļe fašistubenderoviešuesesiešuleģionārugejpraiducūkas!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2015-06-05 10:42 (saite)
It's eirofašistubenderoviešuesesiešuleģionārugejpraiducūkas for you, mister.

(Atbildēt uz šo)


[info]anonymous
2015-06-05 10:58 (saite)
Nu, līdzīgu teoriju - gan bez visādas fašistu un citu pārdabisku būtņu piesaukšanas - esmu pamanījis arī dažos rietumpuses komentāros.

(Atbildēt uz šo)


[info]x_f
2015-06-05 13:02 (saite)
Krievija taču svoih ņebrasājet.
Blaters viņu sauc.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?