ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-03-02 14:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par bērnības nedarbiem
Jo vairāk iepazīsties ar cilvēkiem kas ir par tevi vecāki, jo vairāk ar viņiem satusē, jo vairāk par vis kaut ko papļāpā, it īpaši par podiem, kādi tik jaunībā nav gāzti, saprotu, ka mana nerātneļa dosjē vēl ir visnotaļ nevainojama.

Piemēram, kad bija skolotāju streiks, kurā tur hujviņzin deviņdesmit trešajā gadā bērniem bija lielum lielie prieki, brīvdienas takš. Skolas grāmatas tika izmestas no somām, somas plecos un uz ģimenes dārziem sirojumos prom. Dienā pa pieciem savācā tukšo taru uz deviņiem latiem, putuplastus plosta izbūvei, un vienu ģimenes dārzu nodezinājām kad iegūtie lati tika izmainīti pret viņķeļiem agdams un mīkla.
Kolēgas kā izrādās dārziņu savā laikā aizdedzinājuši, lai tur iemestu atrastu, nesprāgušu aviācijas bumbu. Bļa, vot škrobe, ka viss kara mantojums, tad kad man iestājās četrpadsmit gadi bija vai nu jau atrasts un izvazāts vai nolīdis vēl dziļāk zem sūnām. Vajadzēja man nodarboties ar dihlafosa svaidīšanu ugunskurā, bet sapņoju par kārtīgu aviācijas bumbu. Sencis teica ka viņa laikā, puika kuram nebija atrasts, strādājošs mauzeris neskaitījās nekāds puika.
Vot varu derēt, ka tagad puišeļi divpadsmit gados par aviācijas bumbām nesapņo, plostus un štābiņus nebūvē, un iestājoties četrpadsmit gadu vecumam tas netiek atzīmēts ar vīnu akdams kādas mājas poģikā bet gan ar bumbieru sidru un Counter Strike. Skumji :/


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aiks
2004-03-02 14:34 (saite)
ujjjj, "Mīkla" ir killerdzēriens ... tāpatās kā pipermētru liķieris

(Atbildēt uz šo)


[info]sin
2004-03-02 15:52 (saite)
..peedeejaa rindkopa tiešām uzdzen skumjas... ehh...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aiks
2004-03-02 16:01 (saite)
katras paaudzes īpatnības;
un counterStraikstu paaudze brīnīsies par dīvainībām of next generation, ... nevajag par to satraukāties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2004-03-02 16:18 (saite)

...nu nez vai jaunajiem vairs sirdiis miit kaads romantisms....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aiks
2004-03-02 16:20 (saite)
tas tā mums tikai liekas ... arī mani vecvecāki nedomāja, ka no panku paaudzes izaugs normāli cilvēki

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazheks
2004-03-02 16:19 (saite)
uhh, racoon... tu man blje taadu nostaljgjiju uzdzini. nebija jau manos laikos arii ne CS ne kaa. sirojaam pa rajonu, dedzinaajaam visu, kas pagadaas un kaavaamis shad tad - gan ar latvieshiem, gan ar krieviem. bija jautri un pashi krutaakie likaas vecaakaa paaudze, kas shad tad piedaliijaas muusu evergjeeliibaas. gan shtaabinji bija, gan kari tika speeleeti ar aluminija trubaam un aronijaam. blje, nu nafig tu man to tagad atgaadinaaji...
sabeedaajaas mazhekonkulis

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aiks
2004-03-02 16:20 (saite)
uj, aronijas un alumiinja trubinjas, ... jaa labinieks bija

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]racoon
2004-03-02 16:27 (saite)
Un pagalmā kur simt gadi nav augusi zāle un ir salauts bērnu spēļu laukumiņš tika dzenāts futbols. Un lielie šad tad iedeva ļuļķi nomēģināt vai ar mopēdu izbraukt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaitnieks
2004-03-02 16:49 (saite)
Njaa, nozaagjeejaam plastmasas trubaam galu, uzstiepaam virsuu balonu un labie ierochi bija. Kad iepleesa ar aroniju, maigaakie raudaadami aizskreeja... Un visi tie shtaabinji kokos un mezhaa... Un kaa mees ar raacijaam pa apkaartni aardiijaamies... Un ar ritenjiem... Eh :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]piccolo
2004-03-02 16:32 (saite)
vai arii 14 gadu dzimshanas diena jau tiek atziimeeta laboshanas iestaadee..

(Atbildēt uz šo)


[info]zintish
2004-03-02 16:42 (saite)
mees meedzaam spridzinaat pashtaisiitus spridzekljus pljavaa, kur tagad lido krasta iestaadiijums ir. un taa kaa toreiz bijaam jau 'lieli', dzeeraam benediktiinu. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?