ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2014-09-11 12:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par mateni, kas nedaudz nobrukusi
Cik + ir jāsavāc Artusam Kaimiņam, lai ierindotos deputātos, pie nosacījuma, ka RA savāc 5,01% ?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amatieris
2014-09-11 12:56 (saite)
Da dahuja. Pēdējais gailis sarakstā.
A vot vajag viņu tur...? Domāju, ka nafig nevajag.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2014-09-11 13:08 (saite)
jā, ja es iedomājos ko viņš varētu lemt teiksim par sociālās politikas, vai ekonomikas jautājumiem, man uznāk viegls nelabums. Klauns tur protams noderētu, bet vai ir vērts?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amatieris
2014-09-11 13:19 (saite)
Nu bet skaisti tak - progresīvo nodokli - ja alga virs 1k netto, 75% BPN (biezā pimpja nodoklis). Neattiecas uz deputātiem, jo šie tak kalpi.
Ai, riebjas domāt, ko var idiots ar iniciatīvu sadarīt. Normāls aktieris, bet dzīvē, cik nu sanākusi saskare, man atstāja baigā pimpja ar ausīm iespaidu, kas, protams, ir dziļi subjektīvs.
Saeimā vajag cilvēkus ar reālu uzņēmēja pieredzi vai labu izglītību, kā Slava Dombrovskis (kurš gan ir melnais zirdziņš), Pavļuts (kuram pateicoties mums elektrība pēc gadiem 7iem, visticamāk, nemaksās par 140% dārgāk, ja vien netiks pie varas visādi izkritušie atkal) utt.
Kaimiņš ir labs, bet viņam pašam derētu strukturēt savas runas. Tagad ir "tu šito? Nē? Nedirs, es zinu, ka tu šito! A šito? Arī nē? Nedirs!" utt. Vajadzētu vismaz kaut kādu rezultātu, sauso atlikumu pie kā nonākt. Ne velti Lerha-Puskaiša pasakās, ja nemaldos, bija beigās pamācība bauriem, tā teikt, īsi apskaidrota morāle. Kad pamatskolā šito mācīja, likās smieklīgi, tak visiem tāpat skaidrs. Tagad saprotu, kāds aunu bars ir bauri, kam tās bija domātas. Un Kaimiņa apogeja būtu laidraiks LR-2. Īstā auditorija. Tik pēc vēlēšanām, lūdzu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pimpausis
2014-09-11 22:03 (saite)
Piekrītu, jamam konsekvences nav, sariktējas baisi drāzt un izspiegot biezos, bet kad šamam apjautājās, par to UFO kantori i ko viņam tik aizdomīgi maz naudiša tur apgrozās, pēkšņi baigi sapīka, un sāka vicināties ar rokām un stāstīt, ka jams neko nezinot, ka nēsot viņa daļa, lai saucot pašu vainīgo, nu pilnīgi identiski, kā visi viņa uzaicinātie politiskie viesi iekš suņu raidījuma. Tā kā man mazas aizdomas, ka vai tik pie iekļūšanas amatā, puišam pazudīs i ik nedēļas blogi, i solītā notiekošā atreferēšana par darbībām iekš smukās mājas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?