amatieris ([info]amatieris) rakstīja,
Nu bet skaisti tak - progresīvo nodokli - ja alga virs 1k netto, 75% BPN (biezā pimpja nodoklis). Neattiecas uz deputātiem, jo šie tak kalpi.
Ai, riebjas domāt, ko var idiots ar iniciatīvu sadarīt. Normāls aktieris, bet dzīvē, cik nu sanākusi saskare, man atstāja baigā pimpja ar ausīm iespaidu, kas, protams, ir dziļi subjektīvs.
Saeimā vajag cilvēkus ar reālu uzņēmēja pieredzi vai labu izglītību, kā Slava Dombrovskis (kurš gan ir melnais zirdziņš), Pavļuts (kuram pateicoties mums elektrība pēc gadiem 7iem, visticamāk, nemaksās par 140% dārgāk, ja vien netiks pie varas visādi izkritušie atkal) utt.
Kaimiņš ir labs, bet viņam pašam derētu strukturēt savas runas. Tagad ir "tu šito? Nē? Nedirs, es zinu, ka tu šito! A šito? Arī nē? Nedirs!" utt. Vajadzētu vismaz kaut kādu rezultātu, sauso atlikumu pie kā nonākt. Ne velti Lerha-Puskaiša pasakās, ja nemaldos, bija beigās pamācība bauriem, tā teikt, īsi apskaidrota morāle. Kad pamatskolā šito mācīja, likās smieklīgi, tak visiem tāpat skaidrs. Tagad saprotu, kāds aunu bars ir bauri, kam tās bija domātas. Un Kaimiņa apogeja būtu laidraiks LR-2. Īstā auditorija. Tik pēc vēlēšanām, lūdzu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?