ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2014-05-01 02:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par laiku no diviem līdz trijiem
Vakar santa_be ieraksta mudināts uzzināju kas ir frīvalds, hipsteru kafejnīcas, jaunie autori un beigās "aizlinkojos" caur visiem "gudrajiem" brīvās domas portāliem līdz dinijam deģim un viņam līdzīgajiem. Tusiņš neapstrīdami ir krāšņs un interesants, bet šobrīd tā tupa sēžot un dzerot rumu nostiprinu sevī pārliecību - ka labi, ka tādi ir, pateicoties viņiem, es nejūtos kā pēdīgais lūzeris.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2014-05-01 06:20 (saite)
Tu vispār vēl spēj dzīvē rast prieku? Riktīgs rūgumķērne, grampī kaķis nervozi pīpē savā groziņā!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]indulgence
2014-05-04 13:14 (saite)
Jenotam gluži vienkārši nav tās ekoloģiskās nišas, kur kāds viņu uztur. Pats vainīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-05-04 15:27 (saite)
Jā - uztur gan! Ved ceļojumos, dāvina dārgus riteņus un kafiju arī uz gultu mēdz atnest. Vienīgi, atšķirībā no tevis, nebāž man to acīs :) Turklāt, nevar jau teikt, ka tu pats nebūtu ērti iekārtojies - sieva pašī melnu muti, tev toties atliek laiks savas vēstures grāmatiņas šķirstīt - visi laimīgi ;)

Bet vispār, sūds tavs komentārs - es spēju par dzīvi priecāties arī tad, kad strādāju un neraudu, ka man nav tas vai šitas un kādi visi lohi visapkārt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]indulgence
2014-05-04 17:08 (saite)
Protams, apbrīnoju tavu spēju absolūti jebkuru tēmu reducēt tikai un vienīgi uz sevi, tak nāksies apbēdināt: saule ap tevi nerotē un ar ko tu tur un vai vispār nodarbojies, tas nevienu šajā gadījumā īpaši neinteresē - tēma ir tikai un vienīgi par to, ka esot tajā mazākumā, kas spiests cīnīties bez drošības spilveniem dzīves melnuma realitātē, smieklu un prieka ir pamaz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-05-05 01:35 (saite)
Jā, kā tad, tavs pirmais komentārs bija nu tik vispārīgs. Cīnīties bez drošības spilveniem dzīves melnuma realitāte - gaudošana vienmēr ir par to, kā nepietiek leksusiem - es to nesauktu par dzīves melnuma realitāti, dzīves melnuma realitāte ir visādu cibas vientuļo un pārī esošo māšu dzīve, kur, lai paēstu, jāņem sms kredīti. Dzīves melnuma realitāte, my ass.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]special_k
2014-05-01 07:33 (saite)
labs! :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?