ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2013-05-19 22:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par outletu
http://youtu.be/JbxvOOe45Yg


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mmd
2013-05-20 09:10 (saite)
Un ja neievēlēs - biznesa planu nerakstisi? Ar investoriem nerunasi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2013-05-20 09:42 (saite)
Protams ka nē, jo ja Bašiņš ietiks iekšā un nostāsies pie astotnieka tad nākamajā dienā būs nomas līgums, pēc nedēļas būs iekšā traktori, pēc gada - VIP Aparamenti sostojaķeļnim ļuģam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mmd
2013-05-20 09:56 (saite)
Un vai Tev/jums ir plāns, ko un kā darīsiet, ja neievēlēs vai arī dabūsiet vienu deputātu, tobiš būsiet opozīcijā? Vnk skatoties tavu sižetu un arī to, kas notiek manā miestā, deputāti un partijas atmostas gadu vai pusgadu pirms vēlēšanām un tik sola, sola un sola, bet pēc tam nekas nenotiek ... nenotiek neatkarīgi no tā - ievēl vai nē ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakjis
2013-05-20 09:20 (saite)
Kāpēc neviens no tev tuviem korišiem nepasaka skaidri - labāk raksti. Tas tev sanāk daudz labāk. Nav tev ne paskata, be balss, arī sarunā iemaldījušies žargonismi un "bazars" pa laikam spraucas laukā. Rakstītā tekstā tas dod labu sāli, bet šāda tipa video - pēc zemnieka izklausies. Tur, kur tu centies ielauzties, viss notiek baltās apkaklītēs un par cilvēkiem, kas bazarē un familiāri cenšas kaut ko izskaidrot vai pierādīt, viegli vīpsnā.
Šādā veidā tu esošajiem un nākošajiem esi nekaitīgs, domā citas metodes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2013-05-20 09:45 (saite)
True, bet es tikai vingrinos ;) uznācienam pēc 4 gadiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]black_data
2013-05-20 11:07 (saite)
Jā, bija mums tāds smalks politbiznesmenis Šlesers, viss tāds ar smalkām manierēm un daiļu valodu. Cits stāsts, tas jau ir kļuvis par šī cilvēka unikālu brendu, un varbūt tirgus ir pārsātinājies.

Bet citādi, mērķis jau ir krustiņš biļutenā, un kaut kā pašvaldību cirkā ar prievīti un tautasdziesmu, par augsto mākslu nerunāsim, balsis švaki zvejojas. Tur jāiet uz darbaļaužu ēdnīcu, jābrauc ar tramvaju un jāskrien maratons. Līdz ar to neliela šoka terapija, visiem solot pa muti, uzsāks diskusiju, un, ja kungiem sāks svīst plaukstas, un būs jāsāk liet darba, tad tā ir tikai bezmaksas publicitāte. Baltā apkaklīte, kas radusi baltus papīrus pārnēsāt, varbūt arī pavīpsnās, bet sūrais Jūrmalnieks varbūt arī novērtēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?