ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-03-07 19:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par atgriešanos bērnībā
Šodien nonervozējos nejēgā , uzvarēju konkursu un man viss tik ļoti zajebalo, ka nezinu vairs kur likties. Te māja jābūvē (tas tā, sapņos), te īres namam, tajā kur dzīvoju patreiz visādi sīki remonti jātaisa, te kaut kādi komunālie jāmaksā un vispār pieaugušā cilvēka dzīve šauj celī.

Tāpēc. Pirmais ko vēlējos noskaidrot, kur var salabot un iztīrīt moča jaku. Es viņu kā ar visu moci pirms diviem gadiem garažā nometu, tā tur viss ir diezgan labi "ienācies". Tātad, viņa ir smirdīga, smaga un netīra. Ādas. Vēl ir problēma, kaut kad žāvos, un viena no elkoņa bruņām ir izrāvusies no saviem stiprinājumiem/diegiem vai kā nu viņa tur ieriktēta. To vajadzētu dabūt vietā. Tad man liekas vēl ir saplēsta kabata un odere vienā vietā ar. Vai Rīgā / Jūrmalā ir kāds kantoris kas man to jaku par godīgu samaksu varētu atgriezt dzīvē?

Tas būtu pirmais. Otrais. Šodien noskatījos vienu klipiņu un tajā pašā brīdī, kad tas bija izskanējis izvietotājam uzrakstīju vēstuli ar lūgumu pēc privātstundām. Viss, cauri, gribu un āmen. Sitiet mani nost!

http://www.draugiem.lv/blogs/?pid=8981684


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2011-03-07 21:33 (saite)
Nuja, pavasars tuvojas, jāseved mocikletistu prikids un ekvipments kārtībā un jāielaiž vējš matos.

(Atbildēt uz šo)


[info]chirkainais
2011-03-10 17:31 (saite)
Šodien jau pirmo moci uz ielas redzēju. Īstiem hārdkōristiem sezona nebeidzoties nekad. Es gan vēl biki sausākas ielas un izbraucamākus mežus gaidu. A to jaku netīri, būsi īsts rokeris netīrais. Bet, ja nopietni, tad visdrīzāk ādu labi sašūs kāds kurpnieks.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?