ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-03-06 23:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par gatavošanos nākamai nedēļai
Tā vienmēr sanāk. Kamēr visi slēpo, dzerstās vai dara sazin ko, es nodarbojos ar huiņu. Tagad ir svētdienas vienpadsmit vakarā un ko esmu padarījis es? Da neko daudz. Izlasījis ceturtdaļu no kaku failiem kas nokļuvuši manās kuslajās rociņās. Sastādījis LT kataoga tulkojamos tekstus, uzrakstījis rakstu cālim , iztāmējis vienu huiņu ko vajadzēja jau piektdien un uzzīmējis skeletu rītdienas epastam.

Rītdienas epasts. Ja Jūs zinātu kā man ir apnicies nodarboties ar visu šito lokālo huiņu. Tās pilsētas mērs, tās izpilddirektors, tur kaut kādas biedrības un labdarības organizācijas ar sūdīgi slēptiem mārketinga mērķiem. Vēl ES projektiņi, kur kilo sāls noriji un dabūji un darbojies un grozies. Un visur drāž saņķiku. Nu tā līdz riebumam. Tāda alu būšana. Nē, tas ir normāli, tas ir darbs kas ir jādara un āmen. Bet kā mani tas nogurdina. Džīzassss. Es esmu super klientsrviss piecsimt latu pasūtītājam, es esmu ūber konsultants un piegādātājs piecdesmit tūkstoš pasūtītājam. Bet tas viss notiek tepat, Rīgā, Viļņā un Stopiņos. Tas ir skumji, garlaicīgi un mokoši.

Pieļauju, ka tajā brīdī, kad US troops piezemējās glābējmisijā Haiti, tad kādā ofisā iekš Washington DC tika attaisīts dārgais šampīzers. Būvēsim valsti, demokrātiju un ceļus. Arī ūdens sūkņus, skolas un cietumus.

Man pāris reizes ir paveicies tā "pa naivo". Un kamdēļ tagad es nevarētu būt zēns "pa naivo", nu tip, mēs esam tādi un tādi puši no SVF plosītas zemes (iešēlināšana arī strādā) un gribam ņemt dalību Pasaules Bankas, ANO u.c. programmās. Darboties, no sirds un procurements mūs nebaida, jo esam tik kruti, ka vinnēsim ar cenu un kvalitāti. Nu tā pa naivo, lai domā ka pilnīgs mazais no pilnīgiem laukiem.

Veltīju vairākas dienas šo organizāciju pieejamo materiālu izpētei. Starp tiem miljardiem un lozungiem var izsijāt arī visādus sīkumus un tas kas viņiem sīkums, priekš mums būtu es pat nezinu. Nemāku to ciparu uzrakstīt.

Gribas lidot


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antons_v
2011-03-06 23:40 (saite)
Prozit, par laimīgu bērnību!

(Atbildēt uz šo)


[info]indulgence
2011-03-07 06:41 (saite)
Hmm, bet tā ir doma. Savulaik Kalniete parakstīja dievzemītes vārdā Kotonū līgumu, saskaņā ar kuru mēs apņemamies ik gadu atpogāt cik tur miljonus Klusā okeāna un Karību jūras reģiona jaunattīstības valstīm (tipa Taivanai u.tml.). Visādi francūži un vācieši, kas arī šajā pasākumā, dara visai vienkārši: nopērk no sava vietējā Žaka vai Hansa par pasākumam atvēlēto naudiņu cik tur tonnas kartpeļu un sūta tiem jaunattīstībniekiem. Šķiet, Latvija aš bija vienīgie, kas skaidru naudu pārskaitīja. 2003. gadā uzvaicāju Kalnietei par šo kazusu un šī meta krustus (tas bija priekšvēlēšanu aģitācijas laiks, kamdēļ vispār iespringa uz atbildi), ka "nauda paliks Latvijā!". Nu tur pat ezītim skaidrs, ka nauda tiek pārskaitīta, tak cerība mirst pēdējā un moš var atrast caurumiņu, kur taivaniešiem/haitiešiem/kubiešiem pārskaita nevis kupjūru (kas, nenoliedzami, ērtāk un vieglāk), bet gan konteinerā sūta ģetploščadkas ar visām Baltijas jūras smilšu kastēm? Palūkot Zemessardzes mājas lapā, kas tur ar ANO misiju - moš Irākā vai Kosovā kur ķeksīša pēc šiem vajag ko tādu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2011-03-08 15:29 (saite)
Bet Tu neņirdz, Haiti atjaunošanas programmā, 300 mln USD iet pirmsskolas sistēmas renovēšanai. No tiem 10% (!!!!!! t.i. 30 mln, tingeļtangeļiem un soliņiem!!!!). Tā jau ir naudiņa, par ko varētu un vajadzētu iespringt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]indulgence
2011-03-08 20:24 (saite)
Es nebūt neņirdzu. Man domāt, ka tas būtu vairāk nekā ideāli. Tas ir kā poligrāfistam dabūt Ķīnas valdības pasūtījumu "katram ķīnietim pa kontracepcijas bukletam". Vo tikai skeptiski raugos uz mūsu varas pārstāvjiem - šiem ērtāk ir pārskaitīt kešu, nekā organizēt iepirkumus un sūtīt tingeltangeļus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?