ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-02-26 16:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par bērzu tāsi, mana artava
Nja, katru dienu pa kādai spēcinošai ziņai. Te sēņu nodoklis by zupcis, te dzīves vērojumi by unpy un kā kronis visam le mažekuā uzietais "sliktais mednieks" * ar savām klizmām un saules enerģiju dzīvoklī.

Nu ko bļe piepisies, a? (Tas mažekam) Viņš ir mākslinieks ar visām no tā izrietošajām sekām. Nu tur paštaisītās kaņepju čības, skūšanās ar olīveļļu un visiem pārējiem brīnumiem, ko "var arī savādāk". Es, kurš ir gaļēdājs ar sadistiskām nosliecēm, protams arī nevaru pievienoties prieka pilnajiem komīšiem zem ieraksta, kurā tiek stāstīts, ka pārtikšana no 25% suliņas un klizmas veicina mīlestību. Bet, tā kā es visu redzu totāli sapistā rakursā, kur nekā savādāk nevar, domāju, ka šis ir viens īpaši slīpēts kadrs. Es domāju Kristapu Strazdiņu un viņa "kunstu". Varbūtās tas ko mēs lasām tagad ir varen komplicēts sabiedrisko attiecību manevrs ar partizānu mārketinga elementiem, kura mērķis ir stiprināt Kaspara atpazīstamību sabiedrībā, sava vārda-zīmola veidošana un tā tālāk, lai tieši Kaspara paklāja čībiņas ar kaņepju aukliņu visi aizrīdamies par 15 LVL pirktu Kalnciema ielas pistajā mākslinieku krāmu tirdziņā sestdienās, jo tās taču ir darinājis tas džeks, kurš pārtiek no prāna enerģijas un viņam ir aktivizēta beznosacījuma mīlestības čakra, kura ir rozā krāsā mazliet zem sirds čakras? Padomā , čībiņas, kuras darinājis džeks ar rozā čakru, da cits literāts vai galvā spiestais viņam visus 25 nevis tikai 15 iedos. Čakra, jū nou! Jo piemēram ZEPERI, kas palīdz apārstēt vēzi kaspars jau tirgo, neveiksmīgi laikam. Es bļe varētu pieteikties to sūdu pat no viņa nopirkt, tikai tāpēc, lai to brīnumbērnu dabā redzētu. Par iztērēto laiku iedotu viņam latu, bet zeperi atzītu par bojātu, vai teiktu, ka nejūtu karmisko strāvojumu.


*Kā noskaidrojuši zinātnieki, vārds "veģetārietis" cēlies no sena amerikas indiāņu dialekta un tulkojumā nozīmē "sliktais mednieks".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2011-02-26 19:39 (saite)
Kas tas vēl par zeperi? Un kur jūs raujat tādu kasparu? Es laikam esmu atpalikusi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]avral
2011-02-26 19:52 (saite)
kaspara blogs ar attiecīgo ierakstu:
http://www.savadak.lv/esi-vesels/ka-noriteja-mana-pariesana-uz-pranas-energiju-izejot-21-dienas-iniciacijas-procesu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2011-02-26 20:07 (saite)
akdies, akbuda!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]avral
2011-02-26 20:14 (saite)
paskatoties hronoloģiski, viņš pirms tam 30 dienas ēda tikai sablenderētus augļus, pēc tam pārgāja uz pārtikšanu no saules. šo džeku vajag steidzīgi hospitalizēt, šis jau ir dzīvībai bīstami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2011-02-26 20:16 (saite)
es tieši paskatījos datumos un nodomāju - ka tik nav jau miris. protams, ka tur vajadzētu iejaukties kādiem paziņām, ja vien viņš tiešām paklusām, pavisam slepus no sevis, neēd.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?